Αρχική » » Γράμμος, Βίτσι, Κολωνάκι

Γράμμος, Βίτσι, Κολωνάκι

Η Ελλάς ουδέποτε πρόκειται να εμπλακεί ξανά σε εμφύλιο σπαραγμό, διότι ακόμα κι αυτός μόλις ξεφτιλίστηκε! 

Ο καπετάν Τρομάρας-Λοβέρδος είναι του Χάρου ο αδελφός και της αρρώστιας εγγονός. Κομμου­νιστής σωστός. Σχεδόν υπαρχηγός του Λέοντα Τρότσκι-Παπανδρέου. Είναι ο άνθρωπος που διεξάγει το με­γαλύτερο πρόγραμμα απεξάρτησης από τη ζωή σε εκατομμύρια... ασφαλι­σμένους. Με μεγάλη επιτυχία. Έχει σπουδάσει και υποκριτική στο πανε­πιστήμιο Λομονόσοφ (παράρτημα Χαριλάου Τρικούπη, τώρα και στην Ιπποκράτους). Μπάι δε γουέι, ο Αν­δρέας αγαπάει τον μαρξισμό, την επα­νάσταση και τον ράπτη του. Τον πλή­ρωσε χρυσάφι για ένα αμπιγιέ αμπέχονο, που του χρειάστηκε. Το φόρεσε ψες, αφού ίσιωσε πρώτα τον μπερέ του και φλίταρε με μπαϊγκόν την πλούσια γενειάδα στιλ Βελουχιώτη, την οποία αξιοποιεί όποτε εκφωνεί δημόσιο λόγο. 

Μπήκε στο στούντιο του Mega (αστική παγίδα, την ξέρει από και­ρό), έβγαλε το χωνί και φώναξε στους μπουραντάδες Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλο: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει τη χώρα σε μια χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό». Κόκαλο οι χίτες, οι δεξιοί, οι κεντρώοι, οι αμερι­κάνοι, οι Σκόμπι, οι ταγματασφαλίτες! Κάγκελο οι Μαγγανάδες. Άναυδοι οι Πούλοι. Σε κατάθλιψη οι Σούρλες. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο Ζαχαριάδης (του ΚΚΕ, όχι του Νί­τρο) των ημερών μας. 

Τρίτος γύρος, τελικός 

Καλή η πλάκα, σύντροφοι, αλλά τα πράγματα σκούρυναν. Η αντίδραση, μια ισχνή μειοψηφία 10.000.000 μοναρχοφασιστών, ετοιμάζεται να ρίξει στα σκυλιά τον μεγαλύτερο επανα­στάτη όλων των εποχών: τον Γεώρ­γιο Ανδρέα Παπανδρέου. Τον ηγέτη που δεν κώλωσε να τα βάλει με τα μονοπώλια των φτωχών και τα καρτέλ των συνταξιούχων. Τον μπροστάρη, ο οποίος συσπείρωσε γύρω του την αφρόκρεμα της σοσιαλδημοκρα­τίας (Σόρος, Ρουμπινί, Πεταλωτής, Ερντογάν, Ασεμπίγιο, Γερουλάνος) και τσάκισε τα πλευρά του αναχρο­νισμού της εργασίας, της ασφάλει­ας και της μικροαστικής ήρεμης κα­θημερινότητας. Γι΄αυτό η μαύρη διε­θνής γυρεύει γδικιωμό και πισωγύρι­σμα στην ανωμαλία. 

Μέρος του σχεδίου είναι να οδη­γηθεί, σαν τον Μπελογιάννη, ο ΓΑΠ σε δίκη και στο τέλος να του τη... σφυ­ρίξουν κι από πάνω! Τότε είχαν πρό­σχημα τους «ασυρμάτους», τώρα ένα παλιόχαρτο (το Μνημόνιο), το οποίο δεν έχει καν υπογράψει! Σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα τα γαρίφαλα έχουν καταστεί πανάκριβα και ο τι­μημένος αρχηγός δεν θα μπορεί να ποζάρει όπως ο Μπελογιάννης, με το λουλουδικό ανά χείρας. Γι' αυτό εί­ναι καλύτερο να κάνουμε εμφύλιο και την πρώτη πιστολιά να τη ρίξει ο καπετάν Τρομάρας-Λοβέρδος. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger