Αρχική » , » Κατασχέστε το Κίνημα!

Κατασχέστε το Κίνημα!


Η σακούλα του Τσουκάτου με τα φράγκα της Siemens δεν ήταν αρκετή. Το ΠΑΣΟΚ έχει οικονομικό πρόβλημα! 

Διαβάζοντας τα «Νέα» της Δευτέρας σε έπιανε η καρδιά σου. Το Κίνη­μα που ίδρυσε ο Ανδρέ­ας Παπανδρέου, δόξασε ο Κώστας Σημίτης και απογείωσε ο ΓΑΠ ξέμει­νε από μετρητά. Ακόμα μια τρανή απόδειξις ότι οι άνθρωποι είναι πεντακάθαροι και το κόμμα κρυστάλ­λινο (του επιπέδου Σβαρόφσκι και βάλε). Οι λυπητερές, ωστόσο, δεν... ξε­χρεώνονται από τη γνώση της διαφά­νειας που διέπει το κόμμα του Μένιου Κουτσόγιωργα. 

Το άρθρο στα «Νέα» ήταν πιο στε­νάχωρο κι από το Μνημόνιο... αυτο­προσώπως. Διαβάζουμε ενδεικτικά: «Την περασμένη εβδομάδα το Ειρη­νοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε από­φαση συντηρητικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων εις βάρος της Το­πικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα όφειλε 18.000 ευρώ στην εται­ρία που είχε αναλάβει την τοποθέτηση εξέδρας και πανό στις εκλογές του 2009». Ούτε την εξέδρα δεν είχαν να πληρώσουν ούτε την τοποθέτηση πα­νό! Πράγματα που είναι πανεύκολα και για την έσχατη επιχείρηση απεντομώσεων, πιτσαρίας, κλειδαρά, παιδι­κού σταθμού, φροντιστηρίου και γρα­φείου συνοικεσίων καθίστανται αδύ­νατα για την ΠΑΣΟΚάρα... Αν και υπήρχε η γενική πεποίθηση ότι ο πλα­νήτης δεν πάει καλά, τέτοιου είδους ει­δήσεις επιβεβαιώνουν το τέλος της ανθρωπότητας. 

Τροπικές επιτροπές 

Τα ραπόρτα από τις τοπικές επιτρο­πές που κλείνουν η μία μετά την άλλη είναι συγκλονιστικά: νοίκια απλήρω­τα, εξαγριωμένοι ιδιοκτήτες, κατσαρίδες πεινασμένες, σκαμπό ξεθωρια­σμένα, πόστερ με τους σοσιαλιστές Φαραώ σκισμένα, σύντροφοι σε κρί­ση, μέλη άφαντα! Μεγαλύτερο ταράκουλο θα πάθουν όσοι πάνε να κα­τασχέσουν τα υπάρχοντα του κόμμα­τος. Τι θα βρουν πρόχειρο; Τους φι­λοσοφικούς στοχασμούς του ΓΑΠ; 

Τους θησαυρούς της ψυχής του Κώστα Σημίτη; Την καρέκλα που καθόταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν οικοδομούσε σοσιαλισμό; Τους ρεμβασμούς του Θόδωρου Πάγκα­λου; Το νεσεσέρ της Βασούλας Πα­πανδρέου ή τα άπαντα των δοκιμίων του Χάρη Καστανίδη; Το μόνο κα­λό μέσα στη συμφορά είναι ότι τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το βενιζέλειο κερατόσημο εικάζε­ται ότι θα τους πληρώσει ο «Μπένι» - αν εκλεγεί πρόεδρος. Αφού έχει σκοπό να υιοθετήσει κόμμα που βαράει φαλιμέντο, γιατί να μη σκεπάσει με τη στοργή του τα απλήρωτα ειδικά τέλη που θεσμοθέτησε; Ως βετεράνος των πολιτικών αναμετρήσεων ξέρει καλά ότι μόνο με το προσωπικό παράδειγ­μα μπορείς να εμπνεύσεις τους συμμαχητές σου. 
Κρίμα, πάντως, να μην έχουν κά­νει καβάτζες τα παλικάρια. Είδες τι παθαίνεις όταν είσαι άβγαλτος;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-31/1/2012)

1 σχόλια:

  1. Άντε ρε φίλε άργησες να το ανοίξεις το μαγαζί που ήσουν; Φρέντο έπινες αγόρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger