Αρχική » , » Με first class πτήση η Άννα στο Ισραήλ!

Με first class πτήση η Άννα στο Ισραήλ!

Η Άννα Διαμαντοπούλου. Ένθετη φωτό: Το έγγραφο όπου φαίνεται, πόσο μας κόστισε το ταξίδι της.

Η ΚΡΙΣΗ κρίση αλλά και η πρώτη θέση πρώτη θέση... 0 λόγος για την υπουρ­γό Παιδείας, η οποία, ενώ όπου σταθεί και όπου βρε­θεί «τρομοκρατεί» τον ελ­ληνικό λαό ότι η χώρα μας και συνολικά η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζουν «τη μεγαλύτερη ιστορικά οικο­νομική κρίση», η ίδια δεν φαίνεται να πτοείται. 

Γι' αυτό μάλλον η Άννα Διαμαντοπούλου μετέβη... από χθες στο Ισραήλ, κατό­πιν πρόσκλησης του ομο­λόγου της, με first class αε­ροπορικό εισιτήριο. 

Και με first class θα επιστρέψει, μετά την τε­τραήμερη επίσκεψή της κατά την οποία έχει προ­γραμματίσει σειρά επαφών «με σκοπό την ενεργοποί­ηση της διμερούς συμφω­νίας για κοινά ερευνητι­κά προγράμματα και αξι­οποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων προς όφε­λος της κοινωνίας και της οικονομίας». 

Απόλαυση 

Με απόφαση που υπέγρα­φε η ίδια ενέκρινε κονδύλι, που θα βγει από τον προ­ϋπολογισμό του υπουργεί­ου Παιδείας, προκειμένου να έχει ένα άνετο και απο­λαυστικό ταξίδι στην πρώ­τη θέση. 

Κατά τα άλλα, μόλις πριν από λίγες ημέρες η κυρία Διαμαντοπούλου παραπονιόταν και ταυτόχρονα συμπονούσε την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία θα πρέπει να τα βγάλει πέρα φέτος με ψίχουλα, καθώς πρόκειται για τον χαμηλό­τερο προϋπολογισμό που έχει προβλεφθεί για τη δη­μόσια παιδεία εδώ και δε­καετίες. 

Κι όμως, από τον ίδιο προϋπολογισμό βρέθηκαν λεφτά για first class αερο­πορικά εισιτήρια μετ' επι­στροφής. Κι αφού τα δικά της εισιτήρια κόστισαν κά­τι παραπάνω, είπε να κάνει οικονομία στους ειδικούς συμβούλους της, οι οποίοι τη συνοδεύουν στην επί­σκεψη που πραγματοποι­εί στο Ισραήλ. 

Δυστυχώς ατύχησαν η Ευρυδίκη Χατζηανδρέου και ο Ιωάννης Μαστρογεωργίου, αφού αναγκάστη­καν να ταξιδέψουν με τον απλό λαό, δηλαδή στην οι­κονομική θέση. Τουλάχι­στον οι δύο ειδικοί σύμ­βουλοι θα λάβουν την προ­βλεπόμενη εκτός έδρας αποζημίωση, ύψους 95 ευρώ ημερησίως για τον κα­θένα τους, όπως άλλωστε θα τη λάβει και η υπουρ­γός Παιδείας. 

Στα 140 ευρώ ημερη­σίως υπολόγισε την εκτός έδρας αποζημίωσή της η κυρία Διαμαντοπούλου, γιατί μπορεί οι ελληνικές οικογένειες να βιώνουν μια δεύτερη Κατοχή και να οδηγούνται στην ανέχεια, ωστόσο είναι δύσκολοι οι καιροί και για τους υπουρ­γούς. 


ΕΥΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger