Αρχική » , » Πύλες του Ανεξήγητου

Πύλες του Ανεξήγητου


Ο Σημίτης μίλησε εναντίον του Μνημονίου, που δεν διάβασε ο Χρυσοχοΐδης, το οποίο απέτυχε, σύμφωνα με τη Μέρκελ! 

Το αντιμνημονιακό μέτω­πο βρίθει μαρξιστών, φα­σιστών και... μακακών. Έτσι τουλάχιστον ισχυρί­ζονται οι θαυμαστές του Θόδωρου Πάγκαλου. Διαφωνούμε. Οι καλυτερότεροι των καλυτερότερων είναι έτοι­μοι να... ψηφίσουν από άκρα αριστερά έως τέρμα δεξιά - αρκεί να μην έχει σχέση με το Μνημόνιο, που τόσο πολύ πολέμησαν. Ιδού μερικοί: 

Ανγκελα Μέρκελ: «Φυσικά υπάρχει και η Ελλάδα, μια ιδιαίτερη περίπτωση, όπου, παρ' όλες τις προσπά­θειες που κάναμε κι εμείς, αλλά και οι ίδιοι οι Έλληνες, δεν έχουμε καταφέ­ρει να σταθεροποιήσουμε την οικονο­μική κατάσταση της χώρας». Σε ελεύ­θερη μετάφραση αποδίδεται ως «Μνη­μόνιο τζίφος». 
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ναι, επα­ναλαμβάνω ότι το Μνημόνιο δεν το διάβασα. Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικα­σίες της δήθεν διαπραγμάτευσης.[...] Το θεωρώ από τα σημαντικότερα λά­θη της πολιτικής μου διαδρομής.[...] Οι βουλευτές αντέδρασαν στην πρόταση Πετσάλνικου και έσωσαν τη χώρα. Μακάρι να το είχα κάνει, μακάρι να το είχαμε κάνει και για το Μνημόνιο». 
Κώστας Σημίτης: «Το Μνημόνιο συντάχθηκε χωρίς να υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία και λειτούργη­σε με τρόπο που επιδείνωσε την κατά­σταση.[...] Ήταν ένα πολιτικά μοιραίο λάθος». 

Αόρατος εχθρός 

Ξεμένει από παρέα, οπαδούς και υποστηρικτές το ταλαίπωρο το Μνη­μόνιο. Όλοι το φτύνουν, το απορρί­πτουν, απαξιώνουν να το διαβάσουν. Ακόμα και η Λούκα Κατσέλη δεν του αφιέρωσε παρά ένα ισχνό τρίω­ρο. Μάλλον της το είχαν πασάρει σε μορφή φωτορομάντσου (όπως είχαν παλιά τα περιοδικά) για να της φα­νεί πιο εύπεπτο και να το ψηφίσει ευ­κολότερα. 
Αν είχε αφιερώσει περισσότε­ρο χρόνο, μπορεί και να καταψήφι­ζε. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγ­ματα, σε λίγο θα βγει τσαμπουκαλεμένος ο Τόμσεν (αγκαζέ με τον Σόιμπλε) σε κάνα πρωινάδικο για να «τα ρίξει» σε όσους Έλληνες πολιτικούς παρέσυραν το ΔΝΤ, την Ε.Ε. και την ΕΚΤ να καταπιούν αυτή την μπούρδα. Θα εκτοξεύσουν μύδρους εναντίον των Ελλήνων, που επέτρε­ψαν να περάσει αυτό το έκτρωμα από τη Βουλή, και θα ζητήσουν άλ­λα 340 δίσ. αποζημίωση για ψυχική οδύνη. 
Η μοναξιά του Μνημονίου αποδει­κνύει περίτρανα όλες τις θεωρίες περί ύπαρξης εξωγήινων. Αυτοί το συμφώ­νησαν, αυτοί το διάβασαν, αυτοί το ψήφισαν στη Βουλή, αυτοί νομοθέτη­σαν τα μέτρα για την εφαρμογή του. Η πασοκάρα, ο ΛΑΟΣ και η Ντόρα έλει­παν για δουλειές... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger