Αρχική » » ΑΛΤ! της 01 Φεβ 2015

ΑΛΤ! της 01 Φεβ 2015


■ Τα τελευταία -πολύ άδικα- πυρά που δέ­χτηκε ο απελθών υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας (φωτό) αφορούν τη θεμελιώδους σημασίας έκδοση της Λευκής Βίβλου. Κάποιοι έσπευσαν να επι­κρίνουν το «ανέβασμα» της Βίβλου στον δικτυακό τόπο του υπουργείου, επισημαίνοντας ότι αυτή υπήρξε έρ­γο του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Και είναι αλήθεια ότι λίγο προτού φύγει για τα καθήκοντά του στην Ευρώ­πη ο κ. Αβραμόπουλος πα­ρέλαβε μια πρωτόλεια έκδοση- μια έκδοση με 600 λάθη αβλεψίας, που ανακαλύφθηκαν... στη συνέχεια και βέβαια μόνο στα ελλη­νικά. Τώρα είναι διορθωμέ­νη και αποτυπωμένη τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Όσο για τον λόγο για τον οποίο χαρακτηρί­στηκε «έκδοση του 2015», αυτό είναι απλό και καθα­ρό: Μόλις πριν από λίγες μέρες έλαβε την απαραίτη­τη πιστοποίηση ISBN με ημερομηνία του τρέχοντος έτους. Όλα λοιπόν έγιναν σύμφωνα «με τους νόμους και τους προφήτες». Και να σημειωθεί ότι Λευκή Βίβλος είχε να εκδοθεί περισ­σότερο από μια δεκαετία! 

■ Στο ακριτικό Καστε­λόριζο υπηρετεί ο υιός του νέου αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμύνης Κώστα Ήσυχου. Όχι πως, ως στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα μπορούσε να τον φέρει στην Αθήνα, σε μια θέση στα επιτελεία, όπως είχε υπηρετήσει πριν από πολ­λά χρόνια ο τότε ναύτης Αλέξης Τσίπρας... Με κάθε ειλικρίνεια, τον συγχαί­ρουμε και ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα και για άλλους παράγοντες της Πολιτείας. 

(ΚΥΡ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-1 Φεβρουάριου 2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger