Αρχική » » Μέχρι τον Καμμένο!

Μέχρι τον Καμμένο!


Εντάξει, σας έχουμε μιλήσει για τις κυβιστήσεις ορισμένων συστημικών ΜΜΕ μετά τις εκλογές. Τι να κάνουν; «Προσαρμόζο­νται» στη νέα κατάσταση, σε μια προσπά­θεια διάσωσης κεκτημένων -τουλάχιστον για ένα διάστημα. Κάποια αυτή την «προ­σαρμογή» την επιχειρούν διακριτικά, κά­ποια άλλα... άγαρμπα. Ας πούμε, μεγίστην έκπληξιν προξένησε η πρόσκληση του ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, απ' το ΜEGA. 

Το συγκεκριμένο κανάλι τον αρχηγό των ΑΝΕΛ τον είχε αποκλεισμένο για πολύ με­γάλο διάστημα.... Και αίφνης, να ο Καμμένος... πρώτο τραπέζι πίστα! Φαντάζομαι, θα ένιωσε την εκδίκησή του. Και κάποιος, έμπειρος περί τις... κυβιστήσεις, ανέκραξε: «Τα ύστερα του κόσμου»1. 

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-19/02/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger