Αρχική » » ΟΙ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ» ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

ΟΙ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ» ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ έξι αξιωματικών έχει λάβει εντολή από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να αρχίσει από το πρωί της Δευτέρας τον εξονυχιστικό έλεγχο όλων των «ύπο­πτων» συμβάσεων που έχουν υπογραφεί τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανόμενης και της περιόδου διακυβέρνησης Σα­μαρά! Η «διακλαδική» ομάδα των «αδιάφθορων» θα αναφέ­ρεται απευθείας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο, ο οποίος είναι ο άμεσος προϊστά­μενός της. Η «πρώτη» εμφάνι­ση της ομάδας των «αδιάφθο­ρων» έγινε το πρωί της Παρασκευής στο ΓΕΝ. Αυτό που εντυπωσίασε και συζητήθηκε ευρέ­ως ήταν το πόσο διαβασμένοι εμφανίστηκαν και οι αξιωμα­τικοί, αλλά και ο Π. Καμμένος... 

Στοιχεία 

Οι έξι αξιωματικοί έχουν εξου­σιοδοτηθεί από τον Π. Καμ­μένο να εγκατασταθούν στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλι­σμών και να έχουν πρόσβαση ακόμη και στα πιο απόρ­ρητα στοιχεία όλων των εξοπλιστικών φακέλων. Οι πληρο­φορίες αναφέρουν ότι ιδιαίτε­ρο ενδιαφέρον θα δείξουν για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων τύπου «Παπανικολής» (214). 

Πλήρης ενημέρωση 

Ειδικότερα, ο Π. Κομμένος θέ­λει πλήρη ενημέρωση για όσα συμφωνήθηκαν από το 2009 και μετά, αφού όλα τα προη­γούμενα λίγο πολύ έχουν βγει στο φως. 

(REAL NEWS-08/02/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger