Αρχική » , » Άδωνης, ο παραστατικός

Άδωνης, ο παραστατικός


ΠΟΛΛΟΙ πολιτικοί της αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι δεν δια­πραγματεύεται σωστά και πως οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Συνόδους Κορυφής μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρίας είναι επικίνδυνες για τα ελλη­νικά εθνικά συμφέροντα. Ωστόσο, ορισμένοι πολιτι­κοί έχουν έμφυτο επικοινωνιακό χάρισμα και μπο­ρούν να πουν όσα θέλουν να πουν με τέτοιον τρόπο, ώστε να... προκαλέσουν εντύπωση. 

'Ένας εξ αυτών και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος βρήκε το δικό του τρόπο για να «εντυπωθούν» στους πολίτες αυτά που θέλει να πει: «Ο Τσίπρας εξελίσσεται στο μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας», υποστήριξε, για να προσθέσει ότι, «όταν λήξει η θητεία του, θα του έχουν ανδριάντα σε τουρκικές πόλεις για να τον θυμούνται»! Με τέτοιες διατυπώσεις, πως να μην... περάσει το μήνυμά του;

(STAR PRESS-15/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger