Αρχική » , , » Αξιωματικός του στρατού καταγγέλλει τον Καμμένο

Αξιωματικός του στρατού καταγγέλλει τον Καμμένο


■ «Ακούγεται ότι θέλεις να παραδόσεις τα στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων στις ορδές των λαθραίων».
■ «Έχεις τσίπα; Σε προκαλώ, εσένα τον πιο μισητό υπουργό Άμυνας, εάν έχεις ανδρικούς αδένες, να με μηνύσεις!».

Λάβαμε το εξής μήνυμα και το παραθέτουμε αυ­τούσιο:

«Ονομάζομαι Χαράλα­μπος Γιώτης.

Είμαι απόστρατος Αξιω­ματικός του Ελληνικού Στρατού. Ακούγεται έντονα ότι ο πιο μισητός υπουργός Άμυνας που πέρασε από την χώρα και πρόεδρος των ΑΝΕΛ σκο­πεύει να παραδώσει τα ΚΑΑΥ όπως έκανε με δεκάδες στρα­τόπεδα που είναι περιουσία του Ελληνικού λαού, στις ορδές των παράνομα εισβολέων στην χώρα μας ισλαμιστών. 

Πιστεύω ότι δεν θα το κάνει και θα δείξει ότι του έχει απομείνει ελάχιστη τσίπα. Πληροφο­ρώ τον υπ. Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι τις λέσχες και τα ΚΑΑΥ των ενόπλων δυ­νάμεων δεν τις έφερε από τον πατέρα του ούτε είναι προίκα της γυναίκας του. Πληρώνονται από τους αξιωματικούς με παρακρα­τήσεις που γίνονται στους μισθούς και τις συντάξεις τους από την πρώτη ώρα που ορκίζονται αξιωματι­κοί ... Κανένας πολιτικός καραγκιόζης δε μπορεί να τα καπηλευτεί για να εξυ­πηρετήσει συμφέροντα και εντολές ξένων.

Υ.Γ. Προκαλώ τον πιο μισητό και αναίσχυντο υπουργό αν έχει την ελάχιστη τσίπα και ανδρικούς αδένες να με μηνύσει». Αιδώς αχρείοι

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-09/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger