Αρχική » , , , , » ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κυβέρνηση επέτρεψε χωρίς την άδεια της Βουλής την παρουσία ξένων στρατευμάτων εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Ο λόγος, βεβαίως, για τη νατοϊκή ναυτική δύναμη, η οποία έχει καταλάβει το Κεντρικό Αιγαίο με πρόσχημα την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Η κυβερνητική προπαγάνδα, λοιπόν, έλεγε μέσα από τα κομματικά μέσα, όπως η ΕΡΤ και η «Αυγή», ότι η νατοϊκή δύναμη θα παρεμβαίνει και θα σταματάει τις ροές των λαθρομεταναστών, επιστρέφοντάς τους στην Τουρκία. Βεβαίως, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί και μόνο η Χρυσή Αυγή το είχε προβλέψει εγκαίρως. Στη φωτογραφία - ντοκουμέντο που σας παρουσι­άζουμε, εμφανίζεται η τουρκική φρεγάτα Barbaros, η οποία ανήκει στη νατοϊκή δύναμη, δηλαδή εκτελεί εντολές του γερμανού διοικητή του ΝΑΤΟ, ο οποίος βρίσκεται στο κεντρικό Αιγαίο και έχει πλήρη εποπτεία των επιχειρήσεων. Η τουρκική φρεγάτα, λοιπόν, συνοδεύει μία βάρκα με λαθρομετανάστες, κοιτάζοντας απαθέστατα την πορεία της προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Τα παραπάνω αδιάψευστα γεγονότα καταδεικνύουν την αλήθεια που από την πρώτη στιγμή είπε η Χρυσή Αυγή. Πρώτον, υπάρχει συντεταγμένο σχέδιο να κατακλυστεί η Ελλάδα από ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Η νατοϊκή δύναμη επιτρέπει απαθέστατα την καταστρατήγηση του διεθνούς δικαίου προκειμένου να επιτευχθεί αυτό. Δεύτερον, η νατοϊκή δύναμη δεν βρίσκεται στα ελληνικά χωρικά ύδατα, προκειμένου να σταματήσει τους λαθρομετανάστες, αλλά να ελέγξει την ρωσική παρουσία στο Αιγαίο. Το πιο εξοργιστικό απ’ όλα είναι ότι σε αυτές τις ανθελληνικές ενέργειες υπάρχει η πλήρης συναίνεση της ελλαδικής κυβερνήσεως των εθνοπροδοτών και μάλιστα χωρίς την ψήφο της Ελληνικής Βουλής.

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-16/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger