Αρχική » , , » Γατοτροφή Ιμαλαΐων

Γατοτροφή Ιμαλαΐων


Η μεγάλη δύναμη της «κατεστημένης» ενημέρωσης έγκειται στο εξής: τη θεωρούν οι άλλοι ισχυρή, δίχως να είναι.

Στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαιδεία wikipedia, στην καταχώριση για τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον... κανονικό, όχι τον δυσπερίγραπτο εγγονό του ονόματι Τζέφρυ (γνωστός και με την ιδιότητα του «στοχαστή»), υπάρχει και μια ενότητα με τις ρήσεις του Γέρου της Δημοκρατίας. Ο πατήρ του Ανδρέα και παππούς του ακάματου εθνοαποδομητή, ως γνωστόν, είχε εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ - κάτι που είναι αντιληπτό και στις ρήσεις του που παραθέτει η wikipedia. Μία από αυτές έχει ως ακολούθως: «Σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση, ακούγοντας μίαν ύβρη προς το πρόσωπό του, ρώτησε "Ποίος το λέει αυτό;", για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε "εγώ": "Τότε δεν έχει καμία σημασία!"».

Αυτό το «άδειασμα» του υβριστή από τον Γεώργιο Παπανδρέου τον Κανονικό θα έπρεπε να έχει παραδειγματίσει όλους τους Ελληνες και να τους έχει διδάξει τον τρόπο αντιμετώπισης μερικών μουτσουνών της πολιτικής, της ενσωματωμένης «διανόησης» και της διαπλοκής. Δεν θα έπρεπε ο πολίτης να «ψαρώνει» με τις δολοπλόκες μπαλαφάρες που εκτοξεύουν οι κονομισάριοι, αλλά το αντίθετο.

Υπερόπλο

Οχι μόνο οι ολίγοι και εις πολλά ολίγιστοι δεν είναι ισχυροί σήμερα, αλλά ουδέποτε ήταν. Τους καθιστούσε δυνατούς η εικόνα που είχαμε για την «παντοδυναμία» τους. Τρανό παράδειγμα των προαναφερθέντων, το άνευρο κείμενο με τις γάτες των Ιμαλαΐων που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Βήμα». Πιο ανίσχυρο κι από πρωτάρη διαρρήκτη που προσπαθεί με κατσαβίδι να παραβιάσει όλα τα συστήματα ασφαλείας του Κρεμλίνου και να κλέψει απόρρητα κάτω από τη μύτη του Πούτιν.

Ο θεωρούμενος ως «κράτιστος» των εκδοτών, στη σύγκρουσή του με έναν πρωθυπουργό και έχοντας υπ' όψιν τις δικαστικές εκκρεμότητές του, γράφει χλομές λέξεις σ' ένα χάρτινο πιλάφι, το οποίο θα «κοβόταν» κι από λαϊφσταλιτζίδικο περιοδικό της δεκαετίας του '90. Από την αφλογιστία του πασχαλιάτικου πιστολιού που είχε διαφημιστεί ως υπερόπλο αιφνιδιάστηκαν ακόμα και οι φωτοτυπημένοι πολιτικοί μας, οι οποίοι είναι οι μόνοι που αντικρίζουν τον μιντιακό σουγιά και βλέπουν πυρηνικούς πυραύλους από την τρομάρα τους.

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger