Αρχική » , , , , » Προέχουν η καρέκλα και ο μισθός για τους ΑΝΕΛ

Προέχουν η καρέκλα και ο μισθός για τους ΑΝΕΛ


Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Στην Ελλάδα, όπου κάποτε δι­κάστηκε και φυλακίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, διορίστηκε σύμβουλος στρα­τηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα κάποιος αντιρρησίας συνείδη­σης, τον οποίο η εθνομηδενιστική συγκυ­βέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «τιμά» για το ότι αρνήθηκε να συνεισφέρει στην εθνική ά­μυνα, ως πράττουν όλοι οι άνδρες στην πατρίδα μας. Η κομπανία των αρνησιπάτριδων που έχει «φωλιάσει» στο Μέγαρο Μαξίμου, δείχνει την «αδυναμία» της σε ό,τι πιο ιδεολογικοπολιτικά περιθωριακό, «πληγώνοντας» τους πατριώτες. Πλέον, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για τον αγοραίο εθνομηδενισμό της.

Ο πατριωτισμός στην Ελλάδα τιμωρείται αυστηρά. Διότι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δοκιμασία για έναν πατριώτη να βλέπει τύπους σαν αυτόν τον αντιρρησία συνείδησης, ο οποίος είναι να απορεί κανείς τι μπο­ρεί να προσφέρει στον στρατηγικό σχεδιασμό, να τοποθετείται στο Μέγαρο Μαξίμου. Και μάλιστα, σε καιρό πολύ μεγάλης ανεργίας να απολαμβάνει ενός παχυλότατου μισθού, την ώρα μάλιστα που πολλά νέα παιδιά, με άριστα βιογραφικά, φεύγουν για το εξωτερικό. Α ναι, ο αντιρρησίας συνείδησης, είναι φίλος του Αλέξη Τσίπρα. Να θεωρήσουμε πως εδώ ισχύει το «δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος εί­σαι».

«Χορηγός» του μισθού του αντιρρησία συνείδησης (ξεπήδησε και αυτός από το ΚΚΕ) ο οποίος δεν επιθυμεί να συνεισφέρει στην εθνική άμυνα και ο οποίος θεωρεί «έργο τέχνης -καταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν» την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, είναι ο 'Έλληνας φορολογούμενος. Αυτός που ψήφισε τρις τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο 2015, για να δει τον καταδικασμένο και φυλακισμένο για ανυποταξία τύπο αυτό, στο... Μέγαρο Μαξίμου! Πλάκα θα είχε να ρωτούσε κάποιος τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τους διαφόρους πέριξ του, τι άποψη έχει για τον διορισμό του αντιρρησία συνεί­δησης στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως και τι γνώμη έχει για τον διορισμό μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κρύ­βουν τη σχέση τους με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Το «τερμάτισε» η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση της συμφοράς. Ό,τι και να κάνει πλέον δεν θα μας εκπλήξει. Οι δε ΑΝΕΛ, δεν βγάζουν άχνα. Προέχουν η καρέκλα και ο μισθός. Κλασικοί τυχοδιώκτες της πολιτικής, συμμάχησαν με τον εθνομηδενισμό και ταυτίστηκαν μαζί του, βάζοντάς του πλάτη στην απόπειρα εθνικού και θρησκευτικού αποχρωματισμού της ελληνικής κοινωνίας. Και δεν αντιλαμβάνονται καν ότι πολλοί εξ αυτών θα οδηγηθούν κάποτε στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Και τότε, όταν οι διάφοροι σφουγγοκωλάριοι θα έχουν εξαφανιστεί, οι ψευτοπατριώτες των ΑΝΕΛ θα είναι μόνοι τους. Απελπιστικά μόνοι τους.

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-06/03/2016)





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger