Αρχική » , , , » Τον δουλεύουν ψιλό γαζί...

Τον δουλεύουν ψιλό γαζί...


Κλαίει και οδύρεται, αφού σιγά - σιγά, δείχνει (;) να συνειδητοποιεί ότι οι Ευρωπαίοι άλλα του λένε, άλλα καταλαβαίνει και άλλα γίνο­νται τελικά! Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι συνεργάτες, η κυβέρνησή του και όσοι ασπάζονται τις ιδέες του, αυτοπεριθωριοποιούνται στηρίζοντας εμμονι­κά ιδεοληψίες που σταδιακά οδη­γούν την χώρα εκτός Ευρώπης. «Αντί να γίνει η Ελλάδα λύση του προβλήματος κατέστη, πλέον, μέ­ρος του μεταναστευτικού προβλήματος με τις άλογες επιλογές του πρωθυπουργού» σχολίαζε δι­πλωμάτης μετά την αποχώρηση του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος προσθέτο­ντας ότι οι Αξιωματούχοι της Ευ­ρωπαϊκής Ένωσης είναι αποφασι­σμένοι να καταστήσουν την Ελλά­δα ένα απέραντο hot spot!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-12/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger