Αρχική » , , » Επίσκεψη ΕΑΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ στο ΚΕΥΠ

Επίσκεψη ΕΑΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ στο ΚΕΥΠ


Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 ο Πρόεδρος και Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ. πραγματοποίησαν εθιμοτυπική, και όχι μόνον, επίσκεψη στον νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Λαμίας και Διοικητή του Κ.Ε.Υ.Π. Ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Παπαδόπουλο, ο οποίος τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και εξαιρετικό ενδιαφέρον τα θέματα των αποστράτων που άπτονται της αρμοδιότητός του, δίδοντας άμεσες λύσεις ικανοποιούσες απολύτως τις αιτιάσεις και ανάγκες των αποστράτων Αξιωματικών της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Α. Μπούρας, διαβίβασε στον Ταξίαρχο κ. Παπαδόπουλο της ευχές όλων των αποστράτων Αξιωματικών, επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων και την διαβεβαίωση ότι όλοι τους θα τον στηρίξουν με κάθε τρόπο στην αποστολή του, επ’ ωφελεία του Στρατού μας, της Πατρίδος μας αλλά και της ιδιαιτέρας Πατρίδος μας της Στερεάς Ελλάδος.

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger