Καμμένος αλά... Μέρκελ


Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να ξιφουλκεί εναντίον της Μέρκελ και του Σόιμπλε, αλλά, όταν πρόκειται να κάνει ένα άνετο και πο­λυτελές ταξίδι, δεν λέει «όχι» στις... γερμανικές ανέσεις. Πρό­σφατα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στο Λουξεμβούρ­γο για τη σύνοδο των Ευρωπαίων ομολόγων του. Ανάμεσά τους ήταν και η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία αμέσως μετά επρόκειτο να ταξιδέψει για την Αθήνα, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Καμμένο. Η Γερμανίδα υπουρ­γός για λόγους ευγενείας πρότεινε στον κ. Καμμένο να πετάξουν μαζί για την Ελλάδα με το αεροσκάφος που ανήκει στη γερμα­νική κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα θηριώδες Airbus Α-340-600, δια­σκευασμένο για πτήσεις VIP, με το οποίο ταξιδεύει και η Γερμανίδα καγκελάριος τακτικά. 

Αποκτή­θηκε πριν από μερικά χρόνια για τη μεταφορά της καγκελαρίου και των υπουργών της ομοσπονδιακής δημοκρατίας, είναι εξοπλι­σμένο με εκτροπείς πυραύλων και με σύστημα κρυπτογραφημένης επικοινωνίας, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν ειδικές θέσεις για τους επισήμους, ένας ξεχωριστός χώρος για τους δημοσιογρά­φους, ένας μεγάλος χώρος με τραπέζι συνεδριάσεων, όπως και «προεδρικό» υπνοδωμάτιο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποδέ­χθηκε την ευγενική πρόσκληση και έτσι είχε την ευκαιρία να απο­λαύσει την πτήση σε αυτό το υπερσύγχρονο αεροσκάφος.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-29/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger