Αρχική » , , , » Ο «καπετάνιος» της εθνικής Ελλάδος τούρκεψε!

Ο «καπετάνιος» της εθνικής Ελλάδος τούρκεψε!


Ο Αντώνης Φώτσης πήρε τουρκική υπηκοότητα.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας και παίκτης του Παναθηναϊκού Αντώνης Φώτσης απέκτησε τουρκική υπηκοότητα, μεταδίδει η ελληνόφωνη υπηρεσία του τουρκικού TRT.

Το αίτημα που είχε κάνει στην Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα για να πάρει την υπηκοότητα της Τουρκίας ο 35χρονος αθλητής Φώτσης έγινε δεκτό.

Η μητέρα του Φώτση, η οποία έφυγε από τη ζωή πέρυσι, ήταν Ελληνίδα γεννημένη στη Χάλκη και είχε επίσης τουρκική υπηκοότητα.

Με τον τρόπο αυτό ο Αντώνης Φώτσης θα μπορέσει να αγωνιστεί σε μια οποιαδήποτε τουρκική ομάδα μπάσκετ με το καθεστώς του «Τούρκου παίκτη» και θα είναι ο πρώτος ελληνικής καταγωγής μπασκετμπολίστας με τουρκική υπηκοότητα.

Χειροκροτήστε τον!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-11/04/2016)

1 σχόλια:

  1. Προφανώς αισθάνεται, ότι είναι περισσότερο Τούρκος από Έλληνας.
    Δηλαδή "ΝΕΝΕΚΟΣ"στην κυριολεξία της λέξεως. Οικειοθελώς, πάει να συναντήσει τον... Ιμπραήμ... Μήπως αργά το θυμήθηκε στα 35...
    Ο Ελληνισμός δεν έχει ανάγκη αυτής της μορφής των ανθρώπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger