Αρχική » , , , , , » Και τα δύο τσιράκια της Μέρκελ πίσω από τα κάγκελα!

Και τα δύο τσιράκια της Μέρκελ πίσω από τα κάγκελα!


• Φέιγ βολάν έξω από το ΥΠΕΘΑ.
• Τα χρειάστηκαν και οι δύο, με πρωτοφανές περιστατικό που έγινε έξω από το Πεντάγωνο.

«Μέρα μεσημέρι άγνωστοι πέταξαν έξω από το ΥΠΕΘΑ φειγ-βολάν με φωτογραφία του πρωθυ­πουργού και του ΥΠΕΘΑ, η οποία με επεξεργασία τους παρουσίαζε πίσω από κάγκελα φυλακής! Τα πολυτελή σε εκτύπωση φέιγ-βολάν συνοδεύονταν και από το σύνθημα "Έχω ένα όνειρο” ,από το “I have a dream”, του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! Ο οποίος μάλλον θα έχει γυρίσει ...ανάποδα στον τάφο του από την συχνή χρήση της φράσης του από τον κάθε άσχετο κι ανώνυμο. Στις πύλες του ΥΠΕΘΑ επικράτησε μια σχετική αναστάτωση από τη ρίψη των φέιγ-βολάν. Ποιοι τα πέταξαν κι αν ήταν μόνο το ΥΠΕΘΑ η περιοχή ... ρίψης δεν έχει διευκρινιστεί.



Πάντως οι ...ιλουστρασιόν “επαναστάτες” δεν εξηγούν με ποια κατηγορία θα ...εκπληρώσουν το όνειρό τους. Αν υποθέσουμε ότι οι ... Ντι Πιέτρο του γλυκού νερού επι­καλεστούν τα τραγικά λάθη στη διαπραγμάτευση για παράδειγμα, υπάρχει μεγά­λη ...ουρά πριν από τους δύο που εικονίζονται. Δεν βγαίνει τίποτα με τέτοιου είδους αστειότητες... Είδαμε πως κατέληξαν και οι “αγανακτισμένοι...

Ας σοβαρευθούν οι “αντιστασιακοί...του τυπογραφείου! Θυμίζουν τον άλλο μεγάλο πολιτικό που έριχνε ....κροτίδες κατά της χούντας... Μόνο το Μεγάλο Σάββατο υποθέτουμε».

Αυτά γράφει το συστημικό militaire.gr αλλά σε μας το περιστατικό θεωρείται πρωτοφανές. Είναι η πρώτη φορά που «άγνωστοι» φθάνουν τόσο κοντά.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-21/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger