Αρχική » , , , » Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων των Ε.Δ στην Θεσσαλονίκη

Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων των Ε.Δ στην Θεσσαλονίκη


Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων των Ε.Δ στην Θεσσαλονίκη υπό την ηγεσία του συντονιστικού των τριών Ενώσεων.

Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα,αν και επιστρατεύτηκαν και Πυροσβέστες και ήρθαν λεωφορεία από κοντινούς νομούς με έξοδα της ΕΑΑΣ δηλαδή ΟΛΩΝ μας(τζάμπα εκδρομουλα στη Θεσσαλονίκη,καφεδάκι Αριστοτέλους και ψώνια στο Μεντιτεράνιαν)

Ακόμα ένα ένα ηχηρό μήνυμα των αποστράτων προς τα ΔΣ των ενώσεων και την πολιτική ηγεσία του Υπ.Εθν.Αμυνας!!!

Είναι φανερό ότι οι απόστρατοι ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ από τις μαριονέτες-θεσμικές ενώσεις αποστράτων,που επιτελούν αλλότριους σκοπούς από αυτούς που θα έπρεπε,με τα χρήματα των ε.α στρατιωτικών που παρά τη θέλησή τους παρακρατουνται από τα μερίσματα τους!!!Οι απόστρατοι χρειάζονται αντιπροσώπους δημοκρατικά και συνταγματικά εκλεγμένους στους οποίους θα έχουν εμπιστοσύνη καί θα τούς ακολουθούν.

Άκρως επιτακτική η ανάγκη τροποποίησης του Ν.Δ. υπ'αριθ.1171/72 πού διέπει τη λειτουργία των Ενώσεων Αποστράτων καί ειδικότερα του άρθρου 5 παρ. 2.

Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε "παρωδία"-ενώσεις Στρατηγών!!!

Κατάργηση τώρα της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ενώσεων από τα μερίσματα των αποστράτων.

Διαχείριση των θεμάτων Δ.Μ των αποστράτων (δελτία αποστράτων,παραθερισμός ,βραβεύσεις αριστούχων κ.λ.π) από την φυσική μας ηγεσία,δηλαδή τα αρμόδια επιτελεία!!!

Χθές στη Θεσσαλονίκη ήταν τρεις και ο κούκος!!!Την επόμενη φορά θα λείπει και ο κουκος!!!

psaemth.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger