Αρχική » , , , , » Τα Γενικά Επιτελεία με άδεια ταμεία το Μάιο λόγω λαθρομεταναστών

Τα Γενικά Επιτελεία με άδεια ταμεία το Μάιο λόγω λαθρομεταναστών


«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»!

Σοβαρότατο θέμα έχει προκύψει με τις δαπάνες των Γενι­κών Επιτελείων από τον λειτουργικό τους προϋπολογισμό που αφορούν σίτιση, στέγαση και καθημερινότητα των προ­σφύγων/μεταναστών ανά την επικράτεια, σύμφωνα με γνωστό στρατιωτικό ιστότοπο.

Αν συνεχίσει η υπάρχουσα κατάσταση μέχρι το Μάιο, δη­λαδή να ξοδεύονται χρήματα από τους ήδη μειωμένους προϋπολογισμούς των Γενικών Επιτελείων χωρίς να ανα­πληρώνονται έγκαιρα, τα Επιτελεία θα περιέλθουν σε δεινή κατάσταση και θα αδυνατούν να εκπληρώσουν τις βασικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο προσωπικό τους και γενι­κότερα στον σκοπό για τον οποίο είναι εντεταλμένα από την Πολιτεία, την Εθνική Άμυνα της χώρας. 

Ήδη άρχισαν να γίνονται «απαράδεκτες» εισηγήσεις στις Ηγεσίες των Όπλων όπως για παράδειγμα ανώτατος αξιωματικός που είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά Γενικού Επιτελείου, πρότεινε να κοπούν τα νοσήλια που αφορούν τα παιδιά των Στελεχών των Ε.Δ. που παρακολουθούν ειδικά προγράμμα­τα για παθήσεις όπως η δυσλεξία, λογοθεραπείες και άλλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-20/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger