Αρχική » , , » Σε εξέλιξη στο ΓΕΣ ο σχεδιασμός των μεταθέσεων για το 2016

Σε εξέλιξη στο ΓΕΣ ο σχεδιασμός των μεταθέσεων για το 2016


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στο ΓΕΣ οι διαδικασίες σχεδιασμού των τακτικών μεταθέσεων των στελεχών του Στρα­τού Ξηρός έτους 2016. Ήδη έχουν αρχίσει τις εργασίες τους τα αρμόδια συμβούλια μεταθέσεων, τα οποία θα ολοκληρώ­σουν το έργο τους εντός του Μαΐου 2016.

Πρόθεση του ΓΕΣ είναι εντός του πρώτου δεκαπενθήμε­ρου του Ιουνίου 2016 να αποσταλούν οι διαταγές των τακτι­κών μεταθέσεων και η υλοποίησή τους να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου 2016. Στο πλαίσιο της ορθολογικής διαχείρισης των κατανεμηθεισών πιστώσεων, το ΓΕΣ σχεδιάζει και θα υλοποιήσει τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των εξεταζό­μενων στελεχών του, στο ύψος των διατιθέμενων πιστώσεων που του έχει κατανεμηθεί για τον σκοπό αυτόν. 

Για την αξιο­λόγηση των μεταθέσεων χρησιμοποιείται μηχανογραφική εφαρμογή που αναπτύχθηκε από προσωπικό του ΓΕΣ, με την οποία ελέγχονται οι εισηγήσεις για τις μεταθέσεις αυτές, δεν επιτρέπεται η παραβίαση των μορίων, ελέγχεται και εντοπί­ζεται αυτόματα η ύπαρξη κενών θέσεων ανά ειδικότητα και βαθμό, ενώ παράλληλα υπολογίζεται η συνολική επάνδρωση της κάθε Μονάδας, μετά το πέρας.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-09/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger