Αρχική » , , , » Στη Βοστώνη για την αποφοίτηση του υιού Καμμένου

Στη Βοστώνη για την αποφοίτηση του υιού Καμμένου


Οικογενειακό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, και συγκεκριμένα στην Βοστώνη, ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το Πάσχα.

Όπως πληροφορείται το «S», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη (φωτ.), αλλά και τη μητέρα του, Πολυτίμη, θα δώσουν το «παρών» στην τελετή αποφοίτησης του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, Ηλία, από το Boston University, όπου έκανε τις σπουδές του την τελευταία τετραετία, στα Οικονομικά και τα Μαθηματικά.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η συγκίνηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., όπως λένε οι στενοί του φίλοι, είναι μεγάλη, καθώς ο πρωτότοκος γιος του έχει το όνομα του πατέρα του, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Τη μεγάλη της επιθυμία να βρίσκεται στην τελετή αποφοίτησης του εγγονού της έχει εκφράσει και η κυρία Πολυτίμη Καμμένου, που θα κάνει μαζί τους το υπερατλαντικό ταξίδι, για να τον καμαρώσει από κοντά.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «SECRET» 23/04/2016)-staratalogia.blogspot.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger