Αρχική » , , » Αίτημα στο ΥΠΟΙΚ για πρόσληψη 276 λιμενικών

Αίτημα στο ΥΠΟΙΚ για πρόσληψη 276 λιμενικών


Επείγουσα η ανάγκη ενίσχυσης του Σώματος.

Την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με επιπλέον 276 δόκιμους λιμενοφύλακες ζητά με κατεπείγον αίτημα προς το υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Δρίτσας με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ, τους ενημέ­ρωσε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία που απαιτείται για την προκήρυξη των νέων θέσεων, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» του Λιμενικού. Όπως έγινε γνωστό, στο ΛΣ θα προσληφθούν κυρίως κά­τοχοι πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) ή Πτυχί­ου Τεχνικού - Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (TEE) Β Κύκλου (απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών), στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ περίπου 100 θέσεις θα διεκδικήσουν υποψήφιοι με απολυτήριο Δευ­τεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από την κατηγορία των ΕΔ (υποβρύχιοι καταστροφείς, καταδρομείς, αλεξιπτωτι­στές, πεζοναύτες) και ιδιώτες (απόφοιτοι Λυκείου) που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατό­μων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του ΛΣ.

Παπ.
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-16/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger