Αρχική » , , , » Αστρολόγος στη «Χουριέτ» ο ΓΑΠ

Αστρολόγος στη «Χουριέτ» ο ΓΑΠ


Ως άλλος... Πιτ Παπαδάκος και την ώρα που η Άγκυρα προκαλεί παντού ο εθνικός ολετήρας μιλάει για «συναστρία πάνω από το Κυπριακό».

Την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν παντού, ο Γιώργος Παπανδρέου σαν... αστρολόγος βλέπει «συναστρία μεταξύ Νίκου Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακινζί» και αισιοδοξεί για επίλυ­ση του Κυπριακού. 0 εθνι­κός ολετήρας επέλεξε τη στιγμή που οι Τούρκοι «ξε­σαλώνουν» παντού να μιλή­σει στην εφημερίδα «Χουριέτ» ενθυμούμενος την πο­λιτική της ελληνοτουρκικής φιλίας που ο ίδιος εφάρμο­σε με συνεχείς παραχωρή­σεις προς την Άγκυρα και τα γνωστά ζεϊμπέκικο.

0 άνθρωπος, που δυ­στυχώς για την Ελλάδα υπήρξε υπουργός Εξωτερικών και μετά πρωθυπουρ­γός, παραδίδοντας απροκά­λυπτα τη χώρα στο ΔΝΤ και στους ξένους τοκογλύφους, φαίνεται ότι διαθέτει ευρεία γκάμα ανοησιών. Στη συνέ­ντευξή του στην τουρκική εφημερίδα χρησιμοποίησε όρους υψηλής αστρολογίας για να μιλήσει πολιτικά και να εκφράσει την αισιοδοξία του για τη γρήγορη επίλυση του Κυπριακού. «Το πνεύμα που διαπνέει και τους δύο ηγέτες είναι θετικό. Αλλά θα αντιμετωπίσουν εμπόδια και δυσκολίες. Η συμβου­λή μου θα ήταν η προσή­λωση και η επιμονή σε μία δημιουργική προσπάθεια εξεύρεσης της λύσης που θα είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές. Είναι ένα δύσκολο πρόβλημα. Αλλά μοιάζει πως υπάρχει συναστρία» ανέφερε επί λέξει ως άλλος Πιτ Παπαδάκος!

Δεν έμεινε όμως σε αυ­τά, αλλά προχώρησε και σε άλλες περίεργες δηλώσεις στη «Χουριέτ»: Για τις δύο κοινότητες στο νησί της Κύπρου, που πρέπει να μά­θουν να ζουν ειρηνικά. Την ελληνοτουρκική φιλία που ίδιος προώθησε, τον μα­καρίτη Τζεμ, χωρίς να πα­ραλείψει, βεβαίως, να αναφερθεί σε ό,τι ο ίδιος θεω­ρεί μεγάλη επιτυχία της πο­λιτικής που εφάρμοσε στα εξωτερικά θέματα. Ποια εί­ναι αυτή; Οι Τούρκοι τουρί­στες που καταφθάνουν μα­ζικά στα ελληνικά νησιά για διακοπές.

Για άλλη μια φορά, ο εκτός τόπου και χρόνου Γιώργος Παπανδρέου δείχνει να μην αντιλαμβάνε­ται όσα συμβαίνουν γύ­ρω του. Ειδικά όσον αφο­ρά την Τουρκία προφανώς ούτε που κατάλαβε τον ύπο­πτο ρόλο της στο Προσφυγικό και τις σοβαρές προ­κλήσεις με παραβιάσεις στο Αιγαίο που έχουν ενταθεί. Λογικό βέβαια... Γιώργος εί­ναι αυτός!

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger