Αρχική » , , , , » Το Σύστημα έδωσε εντολή στον αίλουρο της πολιτικής να βγάλει τη φόρμα του και να ξεκινήσει ζέσταμα.

Το Σύστημα έδωσε εντολή στον αίλουρο της πολιτικής να βγάλει τη φόρμα του και να ξεκινήσει ζέσταμα.


Του Στράτου Μαζίδη

Όταν άκουσα ότι ο ξεχασμένος Γιώργος Καρατζαφέρης θα είναι καλεσμένος συγκεκριμένης εκπομπής, αμέσως κατάλαβα ότι το Σύστημα έδωσε εντολή στον αίλουρο της πολιτικής να βγάλει τη φόρμα του και να ξεκινήσει ζέσταμα. 

Τα έχουμε γράψει για τον Καρατζαφέρη στη Freepen.gr ήδη από το 2011. Ένας πολιτικός εξαιρετικός στις πιρουέτες. Ποιος ξεχνά την περίοδο 2007-2009 όταν ταυτόχρονα παρακαλούσε τον Καραμανλή να μπει στην κυβέρνηση ενώ παράλληλα δήλωνε ότι δε χορεύει τανγκό με τη Νέα Δημοκρατία γιατί είναι μια βρώμικη ντάμα.

Είναι ο άνθρωπος που το 2010 ψήφισε το Μνημόνιο αλλά δήλωνε πως δεν το ψήφισε λέγοντας πως είπε ΝΑΙ μόνο στα λεφτά του...πακέτου διάσωσης. Εσείς έχετε ξαναδεί κανένα να δανείζεται αλλά να μη δέχεται τους όρους του δανειστή;

Ο Καρατζαφέρης ωστόσο έκανε το μοιραίο λάθος. Να αποκαλέσει τον Παπαδήμο γιατρό, να τον παρακαλέσει να αναλάβει πρωθυπουργός και να το πετύχει.

Ο ευφυής πολιτικός που είδε κενό στον πατριωτικό χώρο το 2000, έφτιαξε το ΛΑ.Ο.Σ. και πέτυχε το 2004 να μπει στην Ευρωβουλή και το 2007 στην Ελληνική Βουλή, έφτασε στο τέλος του.

Ωστόσο το Σύστημα τον ξανακαλεί. Ο αποκομμένος από τα ΜΜΕ Καρατζαφέρης, εκ νέου κεντρικό πρόσωπο.

Ο εν λόγω πολιτικός ξαναλανσάρεται όπως ξεκίνησε. Πατριώτης που θέλει Ευρώπη αλλά κλείνει το μάτι και στη Δραχμή μπας και τσιμπήσει τα μεγάλα ποσοστά εκείνων που στις έρευνες λένε όχι στο ευρώ. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα σε μια Ελλάδα και μια κοινωνία στην οποία το κοινό ψηφίζει ότι του λένε πως μπαίνει στη Βουλή και όποιον του παρουσιάζουν. Δίχως να ψάχνουν, χωρίς να ερευνούν. Τρανό παράδειγμα η Ένωση Κεντρώων.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία. Το Σύστημα πρέπει να απονεκρωθεί. Να ψηφίζουμε εμείς, μόνοι μας, με το μυαλό μας.

Freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger