Αρχική » » ΑΛΤ! της 26 Απρ 2015

ΑΛΤ! της 26 Απρ 2015


ΕΛΛΗΝΕΣ απόστρατοι σπεύδουν να σώσουν τους Τούρκους συναδέλφους τους! Το απίθανο περιστατικό συνέβη εν μέσω της οδού Πανεπιστη­μίου, όπου οι Τούρκοι βγή­καν να περπατήσουν σε ένα διάλειμμα της διασκέψεως της EUROMIL. Εκεί δέ­χθηκαν επίθεση από οπα­δούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έκα­ναν αντι-συγκέντρωση απέ­ναντι στους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής. Ο λόγος; Κυκλοφορούσαν με κοστούμια και γραβάτες, που, ως γνωστόν, είναι κόκκινο πανί για κάποιους υποστηρικτές της κυβερνή­σεως. Ευτυχώς γι’ αυτούς, οι Έλληνες στρατιωτικοί ήταν κοντά και τους γλίτω­σαν από τα χειρότερα. 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος (φωτό) έχει διεκδικήσει τίτλους «ορμητι­κού» πολιτικού,... «ασυγκρά­τητου», ανθρώπου που δεν μασά τα λόγια του και άλ­λους παρόμοιους. Μόνο τον τίτλο του ευπατρίδη δεν διεκδίκησε ποτέ. Και όμως, τον δικαιούται. Όχι για αυ­τά που βλέπουν τη δημοσι­ότητα, αλλά για αυθόρμητες κινήσεις που γίνονται μακριά από τα φώτα Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι στα υπηρεσιακά ταξίδια που κάνει πληρώνει από την τσέπη του πολλές από τις τρέχουσες δαπάνες και κυρίως όσες δεν έχουν σχέ­ση με το επίσημο πρόγραμ­μα. Ίσως να μην το γνωρίζει και ο ίδιος, αλλά είναι ο μοναδικός που πέρασε και δεν «φορτώνει» τέτοια έξο­δα στον προϋπολογισμό του υπουργείου. 

ΓΙΑΤΙ συζητείται το ενδεχόμενο κατα­σκευής ενός τυφεκίου στο διαμέτρημα 5,56 χιλιοστών; Η πείρα δεκαετιών έχει δείξει ότι και αυτοί που το υιοθέτησαν ξαναγυρίζουν στο επιτυχημένο 7,62, στο διαμέτρημα του G-3 δηλα­δή. Τώρα σκεφθήκαμε εμείς να το αλλάξουμε; 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-25/04/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger