Αρχική » » Ο Θέμος τα τσιράκια της Μέρκελ και τα παιχνίδια σε βάρος των Ελλήνων

Ο Θέμος τα τσιράκια της Μέρκελ και τα παιχνίδια σε βάρος των Ελλήνων


Την πεποίθηση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κρατούν το φανάρι στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης απευθυνόμενος στο Παύλο Χαϊκάλη! Τελικά η πολιτική «φαντασιοπληξία» δεν έχει όρια. 

Στάζουν «φαρμάκι» τα γερμανικά συμ­φέροντα, αλλά και μια μερίδα του έντυπου τύπου, κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για την ενέργειά του να αναθέσει την ανακατασκευής «έως πέντε» αεροσκαφών ναυ­τικής συνεργασίας, στις Η.Π.Α και όχι στη... Γερμανία! 

Η προσπάθεια «τορπιλισμού» του Καμμένου έχει ξεκινήσει από την περίο­δο ανάληψης των καθηκόντων του...
στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όταν διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι «τέρμα οι μίζες» στα εξοπλιστικά προγράμματα, συνεχίστη­κε κατά τη διάρκεια των εξοπλιστικών σκανδάλων που ανακάλυψε και έστειλε στη δικαιοσύνη και εντάθηκε με την τελευταία κίνησή του να αναθέσει την ανα­βάθμιση πολεμικού υλικού στις Η.Π.Α 

Το γεγονός αυτό, αλλά και ενέργειά του να συνάψει διακρατική συμφωνία και όχι μέσω μεσαζόντων, διασφαλί­ζοντας στο ακέραιο τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και αποτρέποντας τις μίζες, τις υπερτιμολογήσεις και τα «παράσιτα» που λυμαίνουν το χώρο των εξοπλισμών προκάλεσαν το μένος εναντίον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι γερμανικών συμφερόντων στρατιωτικού εξοπλισμού και παρο­χής εξοπλιστικών υπηρεσιών «πιέζουν» το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να τους ανατεθεί η αναβάθμιση οχημάτων, πλοίων και αεροσκαφών των Ενόπλων μας Δυ­νάμεων. 

Παρά ταύτα πέφτουν σε τοίχος άρνησης, ενώ- όπως μας εκμυστηρεύτηκαν στε­λέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας - η εμπλοκή γερμανικών εταιρειών στην πλειοψηφία του σκανδά­λων που έρχονται στο φως της επιφάνειας, στον τομέα των στρατιωτικών εξοπλι­σμών, αποτελεί παράγοντα ιδιαίτερης καχυποψίας... Η ανάθεση αναβάθμισης των αεροσκαφών Ρ-3Β ύψους 500 εκατ. ευρώ έδωσε την ευκαιρία στα γερμανι­κά συμφέροντα να επιτεθούν εναντίον του κ. Καμμένου εκμεταλλευόμενα τον αμερικανικό ανταγωνισμό εταιρειών και προβάλλοντας αναφορές αμερικανού εκπροσώπου μιας από αυτές που κάνουν λόγο για «μη οικονομικά αποδεκτός» και «μη τεχνικοοικονομικά συμφέρουσα λύση»! 

Τις δηλώσεις αυ­τές προβάλλει και το «Πρώτο Θέμα». Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος εκπρόσωπος με παλαιότερες δηλώ­σεις -που αφορούν την αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών- πρέσβευε ότι συμφέρουσα λύση είναι να σπαταλήσει η χώρα μας δις ευρώ έναντι μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!!! Επίσης, στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον της αναβάθμισης αυτής είναι ότι «η διαδικασία εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα» και ότι η αναβάθμιση «ενέχει μεγάλο ρίσκο...»! 

(Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ-20/04/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger