Αρχική » » Οι ψίθυροι και οι... ΕΜΘ

Οι ψίθυροι και οι... ΕΜΘ


«Μα γιατί δεν τακτοποιούνται βαθμολογικά οι ΕΜΘ;» αναρωτιούνται πολ­λοί. Την απάντηση, ίσως, να δίνουν κάποιοι ψίθυροι που, σύμφωνα με πληρο­φορίες, δείχνουν να έχουν καταπληκτική αντοχή και στον χρόνο και στις αλλαγές των κυβερνήσεων, «στοιχειώνοντας» τους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ. Οι ψίθυροι λένε πως αν γίνει η βαθμολογική τακτοποίηση των ΕΜΘ, τότε οι ΕΔ δεν θα έχουν πού να τους τοποθετήσουν, οπότε είναι καλύτε­ρα να τους κρατούν... στάσιμους. 

Αν και σε κάθε περίπτωση το επιχείρημα δείχνει να είναι μάλλον χωρίς ισχυρή βάση, αυτό που δεν λέει έτσι και αλλιώς είναι σε τι φταίνε οι ίδιοι οι ΕΜΘ και γιατί πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα ενός κα­κού σχεδιασμού, ούτε βέβαια εξηγείται το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο, χωρίς κανείς να έχει πάρει κάποια μέτρα. 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-25/04/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger