Αρχική » , » Πώς θα «ελληνοποιήσεις» ρε ανόητε τα εκατομμύρια των προσφύγων;

Πώς θα «ελληνοποιήσεις» ρε ανόητε τα εκατομμύρια των προσφύγων;


Οι φωστήρες της αθηνοκεντρικής πολιτικής σκηνής είναι τόσο ανιστόρητοι και κυρίως ανεγκέφαλοι και, ως εκ τούτου, επικίνδυνοι, που δεν αντιλαμβάνονται ότι η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης θα φέρει αναπόφευκτα πλήρη αποξήλωση των εθνικών, θρησκευτικών και ιστορικών χαρακτηριστικών... 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Καμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση δεν κατόρ­θωσε να βρει μια λύση για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Οι θάνατοι έγιναν πε­ρισσότεροι από τις γεννήσεις, αλλά οι πολιτικοί μας δεν είχαν ποτέ στον νου τους την υπογεννητικότητα, αλλά το πώς θα κατακτήσουν την εξουσία. Αντί να στύψουν τα μυαλά τους να βρούνε κίνητρα για τα νέα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να στήσουν σπιτικό και να συντη­ρήσουν οικογένεια, φρόντισαν να υποθηκεύ­σουν τη χώρα με έναν απίστευτο δανεισμό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου πήγαινε στις φαρδιές τσέπες του πολιτικοοικονομικού συ­στήματος. Εισήγαγαν στη ζωή μας μία ατμόσφαιρα πλαστού ευδαιμονισμού και μία ψευ­δαίσθηση αέναης ευπορίας, που οδήγησε στη νοοτροπία του γρήγορου πλουτισμού, χωρίς στρατηγική και χωρίς μακρόπνοη ανάπτυξη. 

Η επιθυμία και η λαχτάρα που είχαν άλλοτε τα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώσουν κάνοντας θυσίες, σε εποχές ισχνών αγελάδων μετά τον Πόλεμο, άλλαξε και έγινε επιθυμία και όνειρο για την απόκτη­ση εξοχικής κατοικίας, πολυτελούς αυτοκινή­του και διακοπών στα κοσμοπολίτικα νησιά. Ταυτόχρονα, το περίφημο κράτος μας, αντί να ενισχύσει εκείνους που γεννούσαν περισ­σότερα από δύο παιδιά, τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους, φρόντισε σιγά - σιγά να τους πάρει και όλα τα βοηθήματα που τους παρείχε η Πολιτεία, ειδικά επί των ημερών του Μνημονίου. Το θέμα του δημογραφικού πού και που ερχόταν στην επικαιρότητα, όποτε έκαναν περικοπές των πολυτεχνικών επι­δομάτων, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα θέμα «ανιαρό», τόσο για τους πολιτικούς μας όσο και για τη «μεθυσμένη πολιτεία» μας. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι το θεωρούσαν ένα θέμα που «δεν πουλάει». 

Τώρα, λοιπόν, οι φωστήρες της αθηνοκεντρι­κής πολιτικής σκηνής ανακάλυψαν ότι μπορεί να σωθούμε και να μην εξαφανιστούμε ως έθνος με το «μπόλιασμα» της κοινωνίας μας με μερικά εκατομμύρια πρόσφυγες. Δηλαδή, όλοι αυτοί οι αριστεροδέξιοι, που κακή τη μοί­ρα του Έθνους κατέλαβαν πολιτικά αξιώματα, υποστηρίζουν τώρα ότι μπορούμε να αποκτή­σουμε νιάτα και «φρέσκο αίμα», πολιτογρα­φώντας Σύρους, Αφγανούς, Ιρακινούς και Αφρικανούς. 

Είναι τόσο ανιστόρητοι και κυρίως ανεγκέφα­λοι και, ως εκ τούτου, επικίνδυνοι, που δεν αν­τιλαμβάνονται ότι η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης θα φέρει αναπόφευκτα πλήρη αποξήλωση των εθνικών, θρησκευτικών και ιστορικών χαρακτηριστικών. Η γλώσσα θα αλλοιωθεί. Η κυρίαρχη θρησκεία, η Ορθοδο­ξία, θα υποχωρήσει και σιγά - σιγά, λόγω αλ­λαγής των πληθυσμιακών αναλογιών, θα γί­νει μία από τις θρησκείες, για να μην πω η δεύ­τερη. Η μουσουλμανική συγγένεια με τον τουρκικό λαό θα φέρει άλλες «παρενέργειες» στις διεκδικήσεις της Άγκυρας, τόσο στη Θρά­κη όσο και στο Αιγαίο. Η εσωτερική και εξωτε­ρική μετανάστευση του ελληνικού πληθυσμού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προκαλέσει ερήμωση σε πολλά νησιά μας, ενώ ταυτόχρονα θα ριζώσουν σε αυτά τα κύματα των μουσουλμάνων προσφύγων. Πολλοί σο­βαροί πολιτικοί και διπλωμάτες εκτιμούν ότι η δημιουργία των hotspots σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις και διεκδικήσεις από μέ­ρους των Σκοπίων και κυρίως της Αλβανίας. 

Όσοι πιστεύουν ότι έχουμε τις υποδομές για να μορφώσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους «ελληνοποιήσουμε» μέσα στην οικονομι­κή κόλαση και την πανεθνική ανέχεια, πλανάται πλάνην οικτράν! Για να «ελληνοποιήσεις» έναν Αφγανό ή έναν Μπανγκλαντεσιανό ή έναν Αφρικανό, πρέπει να του δώσεις στέγη, δουλειά, περίθαλψη και μόρφωση, ώστε να νιώσει ότι είσαι η δεύτερη οικογένεια και πα­τρίδα του. 

Εξ όσων γνωρίζουμε, οι δανειστές βάζουν και άλλα βάρη στη διαβίωσή μας και στην οικονο­μία του κράτους. Είναι, λοιπόν, δυνατόν να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους πολιτογραφήσουμε ως Έλληνες; Άσε που, αν το κάνουμε, σε τριάντα χρόνια από σή­μερα θα είναι πολλαπλάσιοι των γερασμένων Ελλήνων και έτσι θα τους παραδώσουμε και τα ηνία του κράτους, χωρίς ουσιαστικά όλα αυ­τά τα χρόνια να έχουν γίνει «Έλληνες». Εδώ μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να νιώσουν «Γάλλοι» τα παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς των πρώην γαλλικών αποικιών της Αφρικής που «μετανάστευσαν» στη «Μητέρα Γαλλία»! Και μιλάμε για ένα κράτος που η οικονομία του εξακολουθεί να είναι η δεύτερη ισχυρότε­ρη της Ευρώπης! 

Όλα όσα λέγονται περί ανθρωπισμού, ουρανι­σμού, αντιρατσισμού και ανεξιθρησκίας θα ήταν «καλοδεχούμενα», αν το έρμο αυτό κρά­τος είχε τη δυνατότητα, πέρα από την καλή διά­θεση και τη μεσογειακή φιλοξενία του, να συν­τηρήσει τα εκατομμύρια των προσφύγων. Δυ­στυχώς, δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Ούτε πρό­κειται η Ευρώπη να βοηθήσει. Ψεύδονται και οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και οι Έλληνες πο­λιτικοί, που ισχυρίζονται ότι θα λάβουν βοή­θεια, αρκεί να σηκώσουμε στην πλάτη μας όλο το βάρος του Προσφυγικού. Έπειτα υπάρχει ένα ερώτημα που αφορά στην εθνική ασφά­λεια και την κυριαρχία: Για να μείνουμε στην Ευρώπη και στο «καταραμένο ευρώ» της, πρέ­πει να πάψουμε να είμαστε και να νιώθουμε Έλληνες; Πρέπει να υποστούμε ένα είδος πραγματικής αλώσεως του κράτους; Μετά τη μετατροπή του σε αποικία αέναου χρέους, πρέπει να αλωθεί τώρα και από εκατομμύρια αλλόθρησκους ξένους; Που σε μερικά χρόνια θα αποτελούν τον κυρίαρχο πληθυσμό του ελ­ληνικού εδάφους; 

Εκτός αν όλα αυτά συμψηφίζονται με τις μπούρδες που λέγονται από Έλληνες και ξέ­νους πολιτικούς, ότι «είμαστε οι καλύτεροι άν­θρωποι του κόσμου και για αυτό μας πρότειναν και για βραβείο Νόμπελ»! 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ) -01/03/2016] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger