Πήραν βαθμό οι ήρωες της Κινάρου!


Αντιναύαρχοι οι Πανανάς, Τουλίτσης και πλοίαρχος ο Ευαγγέλου.

Tην απονομή ανώτατου βαθμού, ως ελάχιστη τιμή, στους ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, μετά τη συντρι­βή του ελικοπτέρου Agusta Bell, στην Κίναρο, στις 11 Φεβρουαρίου, επικύρωσε με Προεδρικό Διά­ταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατί­ας Προκοπής Παυλόπουλος.

Έπειτα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πά­νου Καμένου, οι υποπλοίαρχοι- χειριστές του μοιραίου ελικοπτέ­ρου Αναστάσιος Τουλίτσης (37 ετών) και Κωνσταντίνος Πανανάς (34 ετών) τιμήθηκαν με τον βαθ­μό του αντιναυάρχου, ενώ ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέ­λου (36 ετών) με τον βαθμό του πλοιάρχου.

Με το Προεδρικό Διάταγμα οι τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτι­κού θεωρούνται «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» και τίθενται σε αυτεπάγγελτη απο­στρατεία από την ημέρα κατά την οποία έφυγαν από τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικό­πτερο χάθηκε από τα ραντάρ στις 02.45 τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουάριου, ενώ συμμετείχε σε νυχτερινή άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού.

Λίγες ώρες αργότερα οι σοροί του πληρώματος του μοιραί­ου ελικοπτέρου εντοπίστηκαν σε απόκρημνη πλαγιά, στα βορειοδυ­τικά της Κινάρου.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-01/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger