Αρχική » » Αφιόν Καραχισάρ

Αφιόν Καραχισάρ


• Στιγμιότυπο από το πάρτι στην απονομή πλατινένιου δίσκου στον Γ. Τσαλίκη για το CD «Στο υπογράφω». Ελήφθη στο κλαμπ Caramela στις 27/12/2012.
• «Αν ακούγαμε τον Παναγιώτη Λιάκο και τους ομοίους του, σήμερα η Ελλάδα θα είχε καταστραφεί» είπε στα σοβαρά ο ιλαρός Άδωνις. 

Το Σάββατο η στήλη ασχολή­θηκε με την ασυγχώρητη προσβολή εναντίον της πα­ράταξης που εκτόξευσε από το Mega ο ακάματος πανελιστοβουλευτής κ. Γεωργιάδης. Χρέωσε, δίχως να ακου­στεί κιχ από τη Ν.Δ., τη Μικρασιατι­κή Καταστροφή στη Δεξιά. Μάλλον το κόμμα συμφωνεί μαζί του. Κρίμα. Για καθαρά αρχειακούς λόγους υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στις 22 Μαρ­τίου δήλωσε:... «Θέλω να πω ότι εγώ εί­μαι δεξιός. Η δική μου παράταξη βα­ρύνεται, η Δεξιά, γιατί πριν από μερι­κές δεκαετίες η Βουλή, υπό δεξιά πλειοψηφία, ψήφισε να διαρρήξουμε τις σχέσεις μας με τους συμμάχους και να πούμε το ηρωικό «Όχι» τότε, να φέρουμε πίσω τον βασιλιά Κων­σταντίνο, γιατί είπαμε ότι θα αποφα­σίσουμε ό,τι θέλουμε μόνοι μας. Και η συνέπεια ήταν η Μικρασιατική Κα­ταστροφή». 

Από εδώ του προσεφέρθη ένα τραταμέντο πολιτικής κριτικής και εκείνος δυσφόρησε. Δίχως να μπει στην ουσία της υπόθεσης, αλλά επικαλούμενος επιχειρηματολογία επιπέδου προνηπίου, παραλλήλισε το «αντιμνημόνιο» με τη Δεξιά του 1920 και την αντιβενιζελική παράταξη με τη -για την ώρα μη υπάρχουσα- συμμαχία Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ! Αβαλα μαντάβαλα, δηλαδή. 

Αδιάβαστος 

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη με­ταδόθηκε από την τηλεόραση Blue Sky στις 22 Απριλίου στην εκπο­μπή τηλεπωλήσεων βιβλίων «Ελλη­νική Αγωγή». Διαβάστε προσεκτι­κά την μπαλαφάρα που διέπραξε ο πολιτικός, του οποίου το βλέμμα εί­ναι το ειλικρινέστερο όλων. Εκεί τα βλέπεις όλα (κι αν είσαι χριστιανός, συγχωρείς τα περισσότερα): 

«Τι είπα εγώ για τη Μικρά Ασία, αγαπητέ κύριε Λιάκε; Είπα ότι η τότε Hνωμένη Αντιπολίτευσις, η δική μας παράταξη, η Δεξιά, η οποία ειρήσθω εν παρόδω στις εκλογές του 1920 είχε κάνει την τρομερή συμμαχία ακόμα και με την Αριστερά. Ήταν ακριβώς σαν το αντιμνημόνιο, ε; Όπως βλέπεις τον Καμμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είχε γίνει τότε. H Ηνωμένη Αντιπολίτευσις, οι βασιλόφρονες, είχαν συμμα­χήσει με τους τότε κομμουνιστές, στις εκλογές του '20!» 

Καθώς φαίνεται, οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να διαβάζει (έστω διαγωνίως) τα βι­βλία που πουλάει. Ως γνωστόν, το νυν ΚΚΕ και τότε ΣΕΚΕ δεν συνερ­γάστηκε με τους βασιλόφρονες της Ηνωμένης Αντιπολιτεύσεως το 1920. Κατήλθε αυτόνομο και έλαβε το 13% των έγκυρων ψηφοδελτίων. 

Ο Δημήτριος Γούναρης δεν ήταν κάτι αντίστοιχο με τον Πάνο Καμμέ­νο και τα λοιπά κόμματα του συνασπι­σμού δεν ομοίαζαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνεχίζεται... 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-24/04/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger