Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝI: Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση

ΧΑΚΙ ΧΩΝI: Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση


Στην απόλυτη διάλυση οδη­γούνται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη παραιτούνται κατά ριπάς, οι ελλεί­ψεις... βουνό και κάποιοι τυρβάζουν περί της στολής...

Δεν έχει τίποτα άλλο να δώ­σει και μοιράζει πολεμικές σημαίες ή κάτι άλλο θέλει να τους πει; Όπως «αυτοθυσιαστεί­τε» με τη σημαία; 

Πυρ ομαδόν κατά του πρώ­ην τακτικού επισκέπτη στα γραφεία των εκάστοτε ΥΕΘΑ. Ακόμη και τα κειμήλιά του ε­λέγχουν, ενώ ο απελθών διευθυντής-στενός συνεργάτης τρέμει τον οικονομικό έλεγχο. Θα μπει το μα­χαίρι μέχρι το κόκκαλο; 

Εξοργισμένοι οι απόστρατοι με τους συναδέλφους υφυ­πουργούς οι οποίοι παραμέ­νουν στις θέσεις τους και σε τίποτα δεν βοηθούν. Έρχεται τσουνάμι και αυτοί πλατσουρίζουν. 

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» λένε οι από­στρατοι, εκθέτοντας τα παράπονά τους προς την τρικομματική, «ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ» απαντά εγκάθετος κυβερνητικός. Και ήχη­σαν τα τύμπανα του πολέμου! Μιλά­με για πολύ αίμα στον θεσσαλικό κάμπο. 

Απόστρατος σε καφέ στου Παπάγου (που αλλού;), πε­ριέγραφε διάλογο πρώην ΥΕΘΑ με αρχηγό «αυτιστικών». «Πό­σα βλήματα χρειάζεστε κ. Αρχηγέ;», «Όσα νομίζετε εσείς κ. υπουργέ, κα­λά θα είναι». «Από πού νομίζετε ότι θα πρέπει να τα προμηθευτούμε;», «Όλα καλά είναι κ. υπουργέ, ό,τι ε­σείς αποφασίσετε»! Πλήρως ενήμε­ρος ο αρχηγός. Ηγέτης, μιλάμε. 

Και μιας και ο λόγος περί η­γετών, τι έγινε ο νέος Παπά­γος; Αργεί και ανησυχεί ο λαός: θα 'ρθει δεν θα 'ρθει… 

Κάλεσμα των αποστράτων στην επιτροπή διαμόρφω­σης του νέου μισθολογίου, κάτι σαν: διάλεξε ποιο μέλος θέλεις να σου ακρωτηριάσουμε! 

Ψαλίδι σης αμοιβές των στρατιωτικών της τάξεως των 88.200.000 ευρώ για το 2014 και επιπλέον μειώσεις 5.900.000 και 5.100.000 ευρώ για τα έτη 2015, 2016 αντίστοιχα, προ­βλέπονται από το τελευταίο μνημό­νιο, αλλά για τον «κόκκινο Πάνο» δεν τρέχει τίποτα. «Καμία μείωση» διαλαλεί και θέλει να τον πιστέ­ψουν. 

Η κρατική ασφάλεια ψάχνει το κτήμα απόστρατου υπαξιωματικού της Π.Α και κολ­λητού πρώην διευθυντή υπουργού. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. 

Το ύψος της στάθμης των φακέλων στο καμαράκι αυ­ξάνεται επικίνδυνα και ας είναι ψηλοτάβανο το υπουργείο. Η ίδια εικόνα με όλο το Δημόσιο. Ανα­βλητικότητα και μεγάλα λόγια. 

Γιατί δεν το λέτε ευθέως ότι δεν επιθυμείτε πλέον Έλληνες στις στρατιωτικές σχολές; Προφανώς, είναι πλέον υποχρεωτικό, επειδή μας κυβερ­νούν αλλοδαποί να έχουμε και στρατό αλλοδαπών. Η στάση της αριστερής πτέρυγας είναι πιο έ­ντιμη γιατί δεν κρύβεται. Και εάν δηλώσεις πως τα πρωτόκολλα εί­ναι πλαστά και ακόμη πως δεν είμαστε υπό κατοχή, όχι μόνο κά­νεις καριέρα, αλλά πας και για πρωθυπουργός. 

(ΤΟ ΧΩΝΙ-14/4/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger