Αρχική » » Εξώδικα Άκη σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους

Εξώδικα Άκη σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους


Δέκα εξώδικα προς ισάριθμα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε για την προμήθεια των υποβρυχίων απέστειλε σήμερα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος ένα μόλις 48ωρο πριν ξεκινήσει η δίκη του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων....

Ο πρώην υπουργός με την κίνηση του αυτή επιχειρεί να προσδώσει αφενός πολιτικό χαρακτήρα στη δίκη αφετέρου να βάλει στο «κάδρο» των ευθυνών ακόμη και τους πρώην πρωθυπουργούς Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εξώδικα του Άκη Τσοχατζόπουλου με τα οποία τους καλεί να προσέλθουν στη δίκη και να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση απευθύνονται και στους Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη,Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μάλιστα, το περιεχόμενο των εξώδικων είναι σε απόλυτα προσωπικό τόνο αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει: «σε καλώ να εμφανιστείς στο δικαστήριο για να καταθέσεις τί γνωρίζεις για τις κρίσιμες τέσσερις συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα αίτημα που έχει υποβάλει σε διάφορα στάδια της διαδικασίας αλλά ουδέποτε ικανοποιήθηκε αφού κατά τους δικαστές:

«Όσον αφορά το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες πρόσωπα , που ήταν μέλη του ΚΥΣΕΑ κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα που λήφθηκαν οι αποφάσεις και υπογράφηκαν οι συμβάσεις, πρέπει να απορριφθεί ,διότι στο παρόν στάδιο το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε είναι επαρκές».

newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger