Αρχική » , » 600 αστυνομικοί-«ορντίναντσες» των βουλευτών

600 αστυνομικοί-«ορντίναντσες» των βουλευτών


Δεν είμαστε οι μόνοι που δια­μαρτυρόμαστε για την εμμονή της πολιτικής εξουσίας των υ­πουργείων Δημόσιας Τάξης και (μη) Προστασίας του Πολίτη, η οποία συνεχίζει να χρησιμο­ποιεί τους αστυνομικούς, που τους πληρώνουμε εμείς, ως υπηρέτες «προσωπικοτήτων».

Οι βουλευτές του ΣΎΡΙΖΑ κ. Γ. Ουρσουζίδης και Μ. Θραψανιώτης ζήτησαν από τον κ. Τόσκα τη μείωση του αριθμού των αστυνομικών που διατίθενται σε βουλευτές. Αναφέρουν ότι στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποσπασθεί 110 αστυνομικοί, ενώ στους υπόλοιπους 155 βουλευτές των άλλων κομμάτων υπερτριπλάσιος αριθμός, που ξε­περνά τους 480. Στου κουφού την πόρτα... Οι συνάδελφοι, συνά­δελφοι, επί παντός καιρού... 

Θα παρακαλούσαμε τους δύο βουλευτές να ρίξουν και μια μα­τιά και να αποκαλύψουν τους διά­φορους «ευγενείς» κυρίους και κυρίες που απολαύουν προσωπικής φρουράς αλλά και κηπο­υρών, οδηγών, κυρίας, κ.λπ., πλέον αστυνομικών, ενώ οι κα­κοποιοί οργιάζουν.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-20/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger