Αρχική » , , » Κουφάθηκα! Τώρα ο Αλέξης λέει ότι θα μοιράσει και τους καρπούς της ανάπτυξης...

Κουφάθηκα! Τώρα ο Αλέξης λέει ότι θα μοιράσει και τους καρπούς της ανάπτυξης...


Ο Αλέξης είναι ιδιαίτερα προχωρημένος στο πολιτικό virtual reality. Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να δηλώσει ότι... δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες στην Ελλάδα!

Όπως είναι γνωστό, στο παρελθόν αντιμετώπισα πρόβλημα οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη και, ευτυ­χώς, με θεράπευσε πλήρως ο καθη­γητής Σπύρος Γεωργαράς. Από χθες αναζητώ τον διακεκριμένο κα­θηγητή Ωτορινολαρυγγολογίας Πε­ρικλή Νομικό, γιατί ξαφνικά κουφάθηκα και δεν μπορώ να παρακο­λουθήσω πλέον αυτά που λέει το Μαξίμου και γενικότερα τα μέλη της κυβέρνησης.

Ξαφνικά, άκουσα μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι η ανάκαμψη έχει έρθει και πως πρέπει, πλέον, να απασχολούμεθα με τη δίκαιη δια­νομή των καρπών της! Ομολογώ πως δεν κατάλαβα ποιους καρπούς εννοεί ο ποιητής: Αύξηση των μι­σθών; Επαναφορά των «απωλει­ών» στις συντάξεις; Αύξηση των δα­πανών για την Υγεία και την Παι­δεία; Μείωση των φορολογικών βαρών που γονατίζουν επιχειρή­σεις και πολίτες; Προφανώς, η να­πολεόντεια σκέψη του «ικανότατου» πρωθυπουργού μας εννοεί άλλους καρπούς, όπως μπανάνες, μύγδα­λα, ακτινίδια, χουρμάδες, αγγούρια καλυβιώτικα κ.ά. Κουφάθηκα μόλις τον άκουσα!

Είναι ιδιαίτερα προχωρημένος στο πολιτικό virtual reality. Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να δηλώσει ότι... δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες στην Ελλάδα. Και δεν το έχει σε τίποτα να προσθέσει ότι τα σύνορά μας είναι ανοιχτά και αυτό αποτελεί επιτυχία της ασύγκριτης αγωνιστικότητας, μαχητικότητας και διπλωματικής δεξιοτεχνίας του ίδι­ου και της κυβέρνησής του. Θεωρώ, μάλιστα, πολύ πιθανό η κυρία Όλγα Γεροβασίλη ξαφνικά να ανακοινώ­σει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Αχμέτ Νταβούτογλου να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινού­πολη και τη Σμύρνη και πως θα πε­ριπολεί στα Δαρδανέλια και στον Βόσπορο το Πολεμικό Ναυτικό μας!

Οι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι «ελαιοχρωματιστές» που πέρασαν από το Μαξίμου στη μεταπολιτευτι­κή περίοδο. Κάνουν το άσπρο μαύ­ρο και το πράσινο κόκκινο σε δευτε­ρόλεπτα! Ενώ η πολιτική του είναι καθημερινά και αθροιστικά κατα­στροφική, δεν χάνει ευκαιρία που να μη δηλώνει προς το αμήχανο, κατατρεγμένο και φτωχοποιημένο πλήθος ότι έρχεται ή έχει έρθει η ανάπτυξη, οι επενδυτές πέφτουν με αλεξίπτωτα από τον ουρανό και έχουν ανοίξει οι κρουνοί των αγο­ρών και κατακλύζουν την Ελλάδα. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να κουφάνει εμένα και πολλούς άλ­λους, λέγοντας ότι τώρα σκέπτεται και μελετά πώς θα μοιράσει στις κοινωνικές τάξεις τα κέρδη από αυ­τήν τη φοβερή ανάπτυξη!

Το εκπληκτικό (τέτοια προπαγάνδα ούτε ο Γκαίμπελς ούτε η KGB εί­χαν ποτέ σκεφτεί) είναι ότι έχει συνδέσει την οικονομική εκτόξευ­ση της χώρας με την Ανάσταση του θεανθρώπου, το τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών και την πεντανόστιμη παραδοσιακή μαγειρίτσα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι πολιτικοί συνεταίροι του στην εξουσία δη­λώνουν συνεχώς ότι το Πάσχα - που έρχεται σε 40 ημέρες- θα απο­γειωθεί το διαστημόπλοιο το οποίο λέγεται «ΕΛΛΑΣ»! Και από τη δεύτερη μέρα του Πάσχα όλος ο πληθυσμός θα απολαμβάνει εσαεί τους καρπούς και τα... κοψίδια μιας εκπληκτικής σε ρυθμούς οικο­νομικής ανάπτυξης.

Το χρέος μεγαλώνει. Οι πρόσφυγες πολλαπλασιάζονται. Οι Τούρ­κοι αυξάνουν τις απαιτήσεις τους. Οι θεσμοί εκβιάζουν για νέο ψαλίδισμα τόσο στις συντάξεις όσο και στου? μισθούς. Η ελληνική κοινω­νία βογκάει υπό τον ζυγό της κατο­χής. Και εκείνος εξακολουθεί να παραπλανά τον κόσμο με ατέλει­ωτες υποσχέσεις, ψέματα και φρού­δες ελπίδες. Κάποιος πρέπει να του ψιθυρίσει στο αυτί ότι τελείωσε η προεκλογική περίοδος, τελείωσαν τα ψέματα και δεν πείθει πλέον κα- νέναν. Όχι μόνον αυτός, αλλά κυρίως η επώδυνη πραγματικότητα που ζούνε οι Έλληνες...

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΉΣ)-11/03/2016]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger