Αρχική » , , , » Οι λαθρομετανάστες βλέπουν σταυρό και αφηνιάζουν!

Οι λαθρομετανάστες βλέπουν σταυρό και αφηνιάζουν!


Μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» στην Ειδομένη και στα νησιά αρνούνται την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού! 0 Πρόεδρος του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Γιώργος Κουκουράβας, ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως μια μεγάλη μερί­δα εξ' αυτών αρνήθηκαν τα τρόφιμα βλέποντας το σύμ­βολο του Ερυθρού Σταυρού.

Αποκάλυψε πως τέτοια φαινόμενα δεν είναι δημοσιο­γραφικές πληροφορίες, αλλά πραγματικά περιστατικά στην Ειδομένη καθώς και στα νησιά. Οι σκληροί μου­σουλμάνοι, όταν αντικρίζουν τους εθελοντές με το σύμ­βολο του Ερυθρού Σταυρού αρνούνταν την βοήθεια! 

Μάλιστα, το ίδιο κάνουν με τα συσκευασμένα πακέτα και οποιοδήποτε άλλη βοήθεια που έχει τον Σταυρό επάνω, δεν δέχονται ακόμη και τους ίδιους τους εθελο­ντές που τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο πρόεδρος, σημείωσε επιπλέον πως οι συγκεκριμένοι μου­σουλμάνοι δέχονται μόνο βοήθεια από εθελοντές και συσκευασίες που έχουν πάνω την ερυθρή ημισέληνο κάτι το οποίο δεν γίνεται μέχρι στιγμής.

Σε λίγο θα ζητήσουν και κατάργηση του σταυρού από την Ελληνική σημαία!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-19/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger