Αρχική » , , » Γη των «μολυσμένων» και «ανεπιθύμητων» η Ελλάδα

Γη των «μολυσμένων» και «ανεπιθύμητων» η Ελλάδα


Ως ατάλαντος, κοντόφθαλμος και ερασιτέχνης πολιτικός, ο Αλέξης Τσίπρας, υπακούοντας ως μαριονέτα το Βερολίνο, μετέτρεψε τη χώρα σε μια απέραντη φυλακή για τους Έλληνες και σε έναν γιγαντιαίο καταυλισμό προσφύγων, που είναι βέβαιο ότι θα φέρει άπειρα δεινά στην πατρίδα μας... 

Ούτε στην εποχή της Σπιναλόγκας υπήρ­χε τέτοια απομόνωση στο νησί όπου περι­θωριοποιούσαν τους λεπρούς. Υπήρχε το τακτικό δρομολόγιο της βάρκας που περνούσε απέναντι και άφηνε βοηθήμα­τα για να συντηρηθούν οι χανσενικοί. 

Η δολιότητα των περίφημων εταίρων μας (με πρώτους τους Γερμανούς) μετα­τρέπει πλέον την Ελλάδα σε μια γιγαντιαία Σπιναλόγκα, στην οποία θα εγκαθί­στανται και θα διαμένουν τα εκατομμύ­ρια των προσφύγων και των μετανα­στών που η «πολιτισμένη» Γηραιά Ήπειρος θεωρεί «μολυσμένους» και «ανεπι­θύμητους» για τις κοινωνίες της. Όλους αυτούς που έλεγε -μερικούς μήνες πριν- ότι θα τους κατανείμει δίκαια και αναλο­γικά σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, τώ­ρα τους «φορτώνει» αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα, δείχνοντας ένα άνευ προηγουμένου αποκρουστικό, φασιστι­κό και εχθρικό πρόσωπο προς μια ιστο­ρική χώρα, η οποία αποτελεί και ιδρυτι­κό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο καλός πρωθυπουργός μας και η πολύ μνημονιακή αξιωματική αντιπολίτευσή μας φρόντισαν να παίξουν καλά το παι­χνίδι της κυρίας Μέρκελ από την αρχή έως σήμερα, οπότε ολοκληρώνεται το σατανικό σχέδιο των Γερμανών και των συμμάχων τους. Οι ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι τεράστιες απέναντι στη χώρα. Είτε παραπλανήθηκε ως ατάλαντος, κοντόφθαλμος και ερασιτέχνης πολιτι­κός είτε το έκανε συνειδητά, υπακούοντας ως μαριονέτα το Βερολίνο, ουσια­στικά εκ του αποτελέσματος των ενερ­γειών του μετέτρεψε τη χώρα σε μια απέραντη φυλακή για τους Έλληνες και σε έναν γιγαντιαίο καταυλισμό προσφύγων, που είναι βέβαιο ότι θα φέρει άπειρα δεινά στην πατρίδα μας. 

Αρχικά ανακάλυψε και μας είπε ότι «δεν υπάρχουν σύνορα στη... θάλασσα»! Με­τά έκρουσε ανοικτή θύρα, λέγοντας: «Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν συνεργαστεί η Τουρκία»! Έπειτα πίστεψε πάλι τα «παραμύθια» της κυρίας Μέρκελ και έφερε το ΝΑΤΟ μαζί με τους Τούρκους να περιπολούν στο Αιγαίο! Εμείς δώσαμε τα «κλειδιά» του Αρχιπελάγους σε Γερμανό ναύαρχο, αλλά οι Τούρκοι δεν επιτρέ­πουν στο ΝΑΤΟ να περιπολεί στα χωρι­κά τους ύδατα! 

Κατόπιν, διαμήνυσε ότι η χώρα μας θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις της και θα φτιάξει όλα τα hotspots που θα υποδέ­χονται, θα ελέγχουν και θα ταυτοποιούν τους πρόσφυγες, προωθώντας τους, στη συνέχεια, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώ­ρες και κρατώντας εδώ έναν αριθμό τον οποίο μπορεί να αντέξει η δόλια η Ελλά­δα. Ταυτόχρονα, ο «αριστερός» πρόεδρος της κυβέρνησης, όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν, έλεγε ότι «πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη μας προς τους ξένους που έφυγαν από την κόλαση του πολέμου και ήρθαν στην Ελλάδα». Χωρίς να το καταλάβει καλά - καλά (ή μήπως το ήξε­ρε από τπν αρχή;), έπεσε στην παγίδα που του έστησαν η Μέρκελ και οι Ευρω­παίοι και μεταμόρφωσε τη χώρα μας σε Σπιναλόγκα. 

Τόσο ο κ. Μουζάλας όσο και ο κ. Κοτζιάς δεν αφήνουν με τις δηλώσεις τους καμία αμφιβολία για τη συμπεριφορά των «εταίρων» και «συμμάχων» μας, για το σφράγισμα των συνόρων προς τα Σκό­πια τα επόμενα τρία τέσσερα χρόνια, για τα εκατομμύρια που πρόκειται να εγκα­τασταθούν εδώ, χωρίς ουσιαστικά καμία σημαντική οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Αντίθετα, ο κ. Σόιμπλε, όπως και οι υπόλοιποι δανειστές, δεν χάνουν ευκαιρία να υπογραμμίσουν ότι άλλο πράγμα η αξιολόγηση και άλλη υπόθεση το Προσφυγικό! Πραγματικά τα κατάφερε η «πρώτη φορά Αριστερά»! 

Να δούμε τώρα που όλη η Ευρώπη μάς αποκαλεί «hotspot» ποιοι επενδυτές θα έρθουν στη χώρα, ποιο θα είναι το πλήγ­μα στον τουρισμό μας και πώς θα μπορέ­σει να βρει οποιαδήποτε πορεία προς την ανάπτυξη! 

Ύστερα, ποιο είναι το μέλλον της ελληνι­κής κοινωνίας; Με τα capital controls που -σύμφωνα με τον Γιάννη Στουρνάρα- είναι «εθνικό αγαθό»; Με την ανερ­γία η οποία συνεχίζει να καλπάζει και ένας στους δύο νέους μας δεν έχει δου­λειά; Με τη φυγή όλων των επιστημό­νων μας στο εξωτερικό; 

Έχουμε μια κυβέρνηση που ασχολείται πλέον με τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, που καβγαδίζει με τα αφεντικά των εκδοτικών συγκροτημάτων, τα οποία συναντά σε κρυφά ραντεβού, αερολογεί περί «ηθικής», διαπλοκής και διαφθοράς, απειλεί εμμέσως και αμέ­σως με εισαγγελείς, όλους τους «μη ενά­ρετους», προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι οι πρόσφυγες και οι μετανά­στες θα... λύσουν το δημογραφικό πρό­βλημα της Ελλάδας (!) και πως στο φι­νάλε -όπως λέει και ο πρωθυπουργός- «η κυβέρνησή μας θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας και οι ιστορικοί του μέλ­λοντος με ψυχραιμότερο μάτι θα κρί­νουν τα λάθη μας»! Ο θεός να μας φυ­λάξει! Η Παναγία να βάλει το χέρι της και ο Έλληνας (όλοι μας) να βάλει μυα­λό, ιδιαίτερα όταν βρεθούμε πάλι πίσω από το παραβάν... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-03/03/2016] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger