Αρχική » , , , » Ο Καμμένος που προσφωνούσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καμμένος που προσφωνούσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ζητά άμεσα την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα επειδή αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδο­νία». Δεν σηκώνει λάθη ο Πάνος. Ο ίδιος, ωστόσο, πριν από ενάμιση μήνα και συγκε­κριμένα στις 25 Ιανουαρίου αποκάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή, όχι μία, αλλά τέσσε­ρις φορές τα Σκόπια «Μακεδονία». 0 υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος υπέπεσε στο ίδιο σφάλμα με αυτό του συνα­δέλφου του, όταν αναφερόταν στην υπόθεση του ονόματος της περιοχής. 

Στο βίντεο που πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου και που έχει αναρτηθεί στο YouTube από τους ίδιους τους ΑΝ.ΕΛ., ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη πως στη­ρίζει μία σύνθετη ονομασία για τη «Μακεδονία», εννοώ­ντας τα Σκόπια. Είπε χαρακτη­ριστικά: «Μεταφέρεται η Νέα Δημοκρατία ιδεολογικά. Δηλαδή στο θέμα της Μακε­δονίας. Ο κ. Μητσοτάκης τι θα κάνει; [...] Οι θέσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα ως βουλευ­τής είναι ναι στο σχέδιο Ανάν, ναι να δούμε σύνθετο όνομα για τη Μακεδονία... «Να βρού­με σύνθετο όνομα για τη Μακεδονία»...

Μέχρι αργά τη νύχτα πάντως, ο Πανούλης έστελνε τελεσί­γραφα φωνάζοντας ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα ο Τσίπρας, έριχνε γέφυρες με τους γερμανοτσολιάδες του Σταύρου Θεοδωράκη για να συνεχίσει να κυβερ­νά. Κατάντια και κατάπτωση από παλιανθρώπους που μας οδηγούν σε εθνική τραγωδία.


(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-17/03/2016)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger