Αρχική » , , » Μουσουλμάνοι στον Ελληνικό στρατό!

Μουσουλμάνοι στον Ελληνικό στρατό!


«Είμαι μόνιμος στην Αεροπορία, υπαξιωματικός, στην Τρίπολη στο κέντρο της Αεροπορίας 124 ΠΒΕ, όπου παίρνει και άτομα από το πεζικό.

Σε αυτή την ΕΣΣΟ που έχουν πάρει τώρα, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ξένοι και όχι Έλληνες. Αντιμετώπισα άτομο, φαντάρος στο πεζικό από την Βουλγαρία που δεν ήξερε ελληνικά και μιλή­σαμε αγγλικά.

Συνάδελφοι μου μετέφεραν ότι υπάρχουν και πακιστανοί κι άλλων χωρών πλην Αλβανίας και Βουλγαρίας! Πίκρα! Ποια πατρίδα να υπερασπιστούν; Ποιο σύμβολο; Ποια σημαία; Υπηρετούσα στην Κάρπαθο το 2005-2007 και όταν έγινε το σκηνικό με τον Ηλιάκη ήμουν εκεί και είχαμε μου­σουλμάνους φαντάρους. Όταν τους ρώτησα εάν θα πολεμήσετε τους τούρκους, μου απάντησαν «φυσικά και ΟΧΙ! Με την Τουρκία είμαστε!!!» Κατα­λαβαίνετε τι έχουμε να πάθουμε; Ο δήμαρχος θα μας φέρει λέει 1700 άτομα και θα τους βάλει στις παλιές αποθήκες της Ένωσης που βάζανε τα σιτη­ρά! Μπορεί να τους βάλουν και στα γύρω χωριά σε εγκαταλελειμμένα σπίτια ή σχολεία! Όπως και στον Πύργο στο παλιό νοσοκομείο που δε λει­τουργεί, όπως και το μισό στρατόπεδο!»

Αναγνώστης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-19/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger