Αρχική » , , » Πάνο Καμμένε... Πήλιε Γούση του γένους!

Πάνο Καμμένε... Πήλιε Γούση του γένους!


του Ησαΐα Κωνσταντινίδη

Έρχεται απίστευτη συμφορά.. Έρχε­ται νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία... Έρχεται ο όλε­θρος, η καταστροφή, ο πόνος και ο θάνατος στον οποίο μας οδη­γούν οι αρχιπροδότες Τσιπροκαμμένοι, οι παλιάνθρωποι που θα «έ­σκιζαν» τα Μνημόνια και θα «έδιω­χναν» την Τρόικα και, τελικά, μας οδήγησαν οι απατεώνες στα δε­σμά της ξένης εξάρτησης, στη διάλυση κάθε εθνικού ιστού, στα πρόθυρα της κολάσεως! Δυστυ­χώς, σύντομα (πολύ σύντομα...) το πρωτοφανές δράμα που βιώνουμε θα κορυφωθεί... Και τότε θα είναι πολύ αργά πια.

Ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της σημερινής ελληνικής τραγω­δίας; Μήπως... οι Συριζαίοι, ο ά­θεος Τσίπρας; Όχι βέβαια! Αυτοί ήσαν ΕΞΑΡΧΗΣ ενάντιοι σε κάθε τι το ελληνικό, σε κάθε τι το χριστιανορθόδοξο! Ουδέποτε έκρυ­ψαν, οι άθρησκοι και ανθέλληνες Συριζαίοι, ότι ΔΕΝ έχουν πίστη μέσα τους, ότι δεν πιστεύουν στην πατρίδα! Στάθηκαν, ως προς ετούτο μόνο, έντιμοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Και όσοι έκα­ναν την αποκοτιά να τους ψηφί­σουν, γνώριζαν ότι ο Τσίπρας μι­σούσε κάθε τι το ελληνικό και χρι­στιανικό... Φέρουν συνεπώς ΒΑ­ΡΥΤΑΤΗ ευθύνη όσοι Έλληνες Χριστιανοί ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις διαδοχικές αναμετρήσεις του 2015. Όχι, δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για ΟΛΑ όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας, γι’ αυτή την καταστροφή την οποία ζούμε κα­θημερινά, ο υπεύθυνος είναι Ε­ΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! Τον λένε... Πάνο Καμμένο!!! Είναι αυτός, ο ο­ποίος ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ τους ψηφο­φόρους του, ότι τάχα θα «έσκιζε» τα Μνημόνια και θα «έδιωχνε» την Τρόικα! Ότι τάχα θα τηρούσε «κόκκινες γραμμές» και θα φρό­ντιζε να μην εκτροχιαστεί το «τρενάκι» στην ΑΝΙΕΡΗ συνεργασία του με τον Τσίπρα! Και τελικά, μας έφερε ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Μνημόνιο και μας έριξε βαθύτερα στην κόλαση της κρίσης!... Όσο για τις «κόκκινες γραμμές» και τα «τρενάκια», αφήνει ο Πανούλης τον Τσίπρα να ΑΛΩΝΙΖΕΙ, να κατα­στρέφει με κακία την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!

Πάνο Καμμένε... ΕΦΙΑΛΤΗ του έ­θνους! Πήλιε Γούση των Ελλή­νων! Άνοιξες τη σύγχρονη «Κερκόπορτα» στον Εχθρό, κι αυτός μπήκε ήδη μέσα... Στο έχουμε ξα­ναγράψει: η ελληνική ιστορία θα σε κατατάξει δίπλα στα ονόματα όλων των εθνοπροδοτών του πα­ρελθόντος, όλων όσων πλήγωσαν την πατρίδα και τον λαό μας, για να εξυπηρετήσουν το απύθμενο κόμπλεξ και τις μωροφιλοδοξίες τους! Ήδη το όνομά σου είναι γραμμένο στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας των Ελλήνων! Αλλά, πού ντροπή... ΑΙΔΩΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΙΟΙ... ΑΙΔΩΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ...

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-16/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger