Αρχική » , , » Διάψευση Δημοσιεύματος Εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

Διάψευση Δημοσιεύματος Εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” στο φύλλο της 8 Μαρτίου 2016, που αφορά το συσσίτιο του πληρώματος του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα με όσα αναγράφονται ανακριβώς στο δημοσίευμα το εφόδιο του πλοίου όταν ευρίσκεται σε αποστολή στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Τροφοδοσίας Ενόπλων Δυνάμεων, είναι προσαυξημένο κατά 43% σε σχέση με το εφόδιο εσωτερικού εξασφαλίζοντας την βέλτιστη ποιότητα σίτισης των στελεχών.

Η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού δίνει ιδιαίτερη σημασία στην διοικητική μέριμνα των στελεχών του εξασφαλίζοντας τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής.

hellenicnavy.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger