Αρχική » , , » Επιστρέφει ο Σημίτης … Ποιος;

Επιστρέφει ο Σημίτης … Ποιος;


Το χειροκρότημα στο ΠΟΤΑΜΙ έβγαλε στους δρόμους τους «μασκαράδες» που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό έτοιμο να αναλάβει δράση.

Ο Κώστας Σημίτης, στο συνέδριο του Ποταμίου ήταν χαμογελαστός με όλους. Ειδικά όταν κατέβηκε από το πόντιουμ και άκουσε τους χειροκροτητές να... παραληρούν από την ομιλία του, ένιωσε όπως παλιά. Τις εποχές εκείνες που μάγευε τα πλήθη του ΠΑΣΟΚ επί δυο τετραετίες και παράλληλα βύθιζε την κοινωνία στην απόλυτη καταστροφή. Επειδή Απόκριες έχουμε, διάφοροι... μασκαράδες, βγήκαν από τα λαγούμια τους και λένε πως σύντομα ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει τον πρώτο λόγο των εξελίξεων στη χώρα μας. Τον θεωρούν ως το κατάλληλο πρόσωπο που μπορεί να ενώσει το κεντροαριστερό ρεύμα στην κοινωνία (;) και να τεθεί μάλιστα επικεφαλής αυτής της προσπάθειας...

Θυμίζουν δε τα έργα του: Το «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Μετρό, το Ρίο - Αντίρριο κ.ά. Λένε επίσης με μεγάλη χαρά πως αυτός ο άνθρωπος μάς έβαλε στο ευρώ, εκεί που πρέπει να είναι η θέση της χώρας μας. θεωρούν δε πως η δική του φωνή θα προκαλέσει ρίγος στους Ευρωπαίους που θα υπαναχωρήσουν στα "θέλω" της Ελλάδας με εκείνον στην «κορυφή». Κάποιοι μάλλον ξεχνούν ποιος είναι ο Κώστας Σημίτης. Ξεχνούν με ευκολία τα σκάνδαλα επί κυβερνήσεών του. Τις φούσκες του Χρηματιστηρίου, το πάρτι στα εξοπλιστικά. Τα λεφτά που δώσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον διορισμό δημοσίων υπαλλήλων με κομματικές ταυτότητες του ΠΑΣΟΚ και χωρίς κανένα προσόν. Τη SIEMENS, τη συμφωνία με την Goldman Sachs, τα Ίμια, τη λεηλασία των Ταμείων, το Κτηματολόγιο, την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Ποιος να επιστρέψει, λοιπόν; Ο Σημίτης;

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-08/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger