Αρχική » , , , , , » Βάρβαροι και απολίτιστοι

Βάρβαροι και απολίτιστοι


Το προσφυγικό πρόβλημα και η συμπεριφορά των Ευρωπαίων.

Επιτρέψτε μου να ξαναγράψω σήμερα κάτι που είχα επισημάνει και παλιότερα. Οι Ευρωπαίοι, κοντινοί ή μακρινοί γείτονες μας, είναι βάρβαροι! Τα φώτα του πολιτισμού που τους έδωσαν οι προγονοί μας έχουν σβήσει προ πολλού. Τα «ανάβουν» μόνο στα μουσεία και στα πανεπιστήμια τους, για να δείχνουν ότι «Να! Είμαστε πολιτισμένοι».

Όταν, όμως, κλείσουν οι πόρτες πίσω τους, γίνεται της τρελής! Κοιτάξτε πώς φέρονται οι βάρβαροι Σκοπιανοί στους πρόσφυγες/μετανάστες που θα περάσουν στη ζούλα τα σύνορά τους. Τους κακοποιούν βάρβαρα και τους στέλνουν πίσω στην Ελλάδα, με τραύματα και δαγκώματα από σκυλιά! Κοιτάξτε πώς αναφέρονται στις χιλιάδες των προσφύγων/μεταναστών οι Σλοβένοι, Αυστριακοί, Σλοβάκοι, Τσέχοι, Ούγγροι. Τους αποκαλούν «ροές»! Έτσι, γενικώς και αορίστως. «Ροές»! Λες και δεν πρόκειται για ανθρώπους, αλλά για «res» (πράγματα)! Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, τα άγρια ένστικτα των λαών πέρα από τα δικά μας σύνορα παραμένουν αναλλοίωτα και ισχυρά. 

Μέχρι και κόμμα παιδεραστών έφτιαξαν σε μία από τις «πολιτισμένες» χώρες, μέχρι και ελεύθερη την... κτηνοβασία έκαναν σε μια άλλη. Μέσα στο σκοτάδι ήταν και είναι οι Εκκλησίες τους. Παιδοφιλίες και δήθεν συγγνώμες, παρατράπεζες και σκάνδαλα δισεκατομμυρίων. Τι περιμένετε από λαούς που εφορμούσαν εναντίον φτωχών και ανυπεράσπιστων χωρών της Αφρικής και της Ασίας, και τις κατακτούσαν χωρίς να πέσει ντουφεκιά, για να εγκαταστήσουν καθεστώτα τυραννικά και απάνθρωπα; Τι περιμένετε από ανθρώπους που την εποχή κατά την οποία ο Αλέξανδρος έχτιζε Αλεξάνδρειες εκείνοι δεν άφηναν πέτρα πάνω στην πέτρα; «Εκ στόματος κόρακος "κρα" εξελεύσεται» έλεγαν οι αρχαίοι. Και έτσι είναι. Μην ψάχνετε, αγαπητοί. Οι λεγόμενοι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι είναι πίσω πολλά χρόνια. Δεν είναι πρόοδος το ίντερνετ, οι οπτικές ίνες και οι πύραυλοι. Πρόοδος είναι η ειρήνη, πρόοδος είναι το να μην υπάρχουν πρόσφυγες, πρόοδος είναι να μην υπάρχουν τοκογλύφοι. Θα μου πείτε, πρόοδος για την Ελλάδα θα ήταν να αποκτήσει κάποια στιγμή κυβερνήτες με αληθινή πατριωτική θέληση. Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο θα το δούμε σύντομα.

Αλλά ακόμη και με τα σημερινά χάλια μας, ακόμη και με υπουργούς που δεν έχουν εθνικό συναίσθημα και πετάνε αριστερίστικες μπαρούφες παλαιάς κοπής, ακόμη και σήμερα είμαστε καλύτεροι από τους εταίρους, που έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα εκατομμυρίων αθώων και που κάνουν μόκο την ώρα που ο Ερντογάν βιάζει για ακόμη μια φορά την ελευθερία της έκφρασης ! Σας το ξαναλέω: Τον ζηλεύουν τον σουλτάνο οι «Ευρωπαίοι». Τον ζηλεύουν!

Η ΑΚΙΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger