Αρχική » , , , » Μουστάκια με ζαρτιέρες!

Μουστάκια με ζαρτιέρες!


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

"Μας επέστρεψαν οι σκοπιανοί τους πρόσφυγες που πέρασαν χθες τα σύνορα;'', ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας. "Δεν έχει τεθεί ακόμη επίσημα αίτημα επανεισδοχής. Αν τεθεί θα το αξιολογήσουμε”, απάντησε εκείνος.

''Μπορεί να το αρνηθούμε;'', επέμειναν οι δημοσιογράφοι. Αν τεθεί θα το αξιολογήσουμε”, μηρύκασε ο υποκαραγκιοζάκος, μη σεβόμενος ούτε το μουστάκι του.

Δεν τολμούνε οι ξεφτίλες της Ευρώπης ούτε να ξεστομίσουν ότι μπορεί, υπάρχει περίπτωση να αρνηθούνε κάτι. Πες ρε κακομοίρη: "Ναι! Μπορεί. Αλλά θα το αξιολογήσουμε''. Δεν δεσμεύεσαι σε τίποτα. "Μπορεί'' λες, δεν υπογράφεις συμβόλαιο. Γ@μώ τις ζαρτιέρες που φοράτε μέσα απ' τα παντελόνια!

Κι εν τω μεταξύ, αφού εμείς δεν παραδεχόμασταν ότι μας τους επέστρεψαν, οι άλλες δουλίτσες των γερμανών οι σκοπιανοί, άρχισαν τις διαρροές πως μας τους έφεραν πίσω όχι από επίσημες οδούς αλλά από μονοπάτια και περάσματα!

Κι εκεί δεν πετάχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών να τους γ@μήσει τα ράμματα. Να τους πει: "Πώς ξέρουμε ρε τσόλια της Ευρώπης ότι αυτοί που μας φέρατε πίσω σαν πρόσφυγες είναι οι ίδιοι και δεν είναι τρομοκράτες, ή βαρυποινίτες, ή προβοκάτορες”

Και δεν τους τραβήξαμε και έναν οικονομικό και εμπορικό αποκλεισμό, να κλείσουμε κι εμείς τα σύνορα, να δουν την Μέρκελ για μοντέλο!

Το ΝΑΤΟ περιπολεί και αλωνίζει πια στο μισό Αιγαίο, κατόπιν δικού μας αιτήματος. Τούρκοι οξιωματούχοι στα ακριτικά νησιά μας κάνουν κουμάντο ποιοί πρόσφυγες θα μείνουν και ποιοί όχι.

Σκοπιανοί και αλβανοί ανοιγοκλείνουν τα σύνορα κατά την @@@λα τους, και μας φορτώνουν όσους και όποιους θέλουν, χέζοντας πάνω στην Συνθήκη της Γενεύης, και κατουρώντας στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Τί κάνετε ρε αλήτες της κυβέρνησης (και της αντιπολίτευσης σε σύμπνοια, παρά τις τάχα μου "νάχαμε να λέγαμε” διαφωνίες); Καλά, τα βάλατε με μας τον λαό εκτελώντας το συμβόλαιο θανάτου που υπογράψατε σαν μνημόνιο. Πάει στον διάολο, θα δούμε τί θα γίνει. Αλλά την πατρίδα ρε; Το σπίτι όλων μας;

Ρε σεις, έχει χυθεί πολύ αίμα σε τούτον τον τόπο και για πολύ μικρότερες αιτίες.
Καταλαβαίνετε ρε απορρίμματα της Ευρώπης τί κάνετε;

Και νομίζετε πως διαστρέφοντας την έννοια και την αλήθεια των λέξεων, ονομάζοντας εμάς εθνικιστές και ρατσιστές, και τους εαυτούς σας ρεαλιστές και λογικούς, θα δικαιωθείτε για τις πράξεις σας; Πως θ’ αλλάξει η προδοσία σας;

Ο έλληνας, "κύριοι” με τις ζαρτιέρες, μπορεί να είναι ό,τι σκ@τά είναι, αλλά έχει ένα κουμπί περίεργο, κρυμμένο κάτω από τόνους ωχαδελφισμού, αλλά πολύ ευαίσθητο, που γράφει επάνω: ‘'Πατρίδα”. Όποιος του το πατήσει κατά λάθος ή από αγνή βλακεία, ή προδοσία, τον παίρνει ο διάολος και τον πάει στα Σκόπια κι ακόμη παραπέρα. Νομίζουμε πως το έχετε πατήσει!...

«Ουδέν Σχόλιον»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger