Αρχική » , , , » “Κατατρεγμένα προσφυγόπουλα” ξαφρίζουν ευαίσθητη αντιρατσίστρια - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

“Κατατρεγμένα προσφυγόπουλα” ξαφρίζουν ευαίσθητη αντιρατσίστρια - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Μία ευαίσθητη αντιρατσίστρια, που μάσησε την καθεστωτική προπαγάνδα των καναλιών, πήγε στο Ελληνικό να προσφέρει βοήθεια στα "κατατρεγμένα προσφυγόπουλα".

Αντί όμως για πεινασμένα παιδάκια συνάντησε συμμορίες ληστών, που σε χρόνο μηδέν ξάφρισαν ό,τι υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητό της, την τσάντα, το κινητό και όλα της τα υπάρχοντα. Τα ίδια και χειρότερα έπαθε και η ευαίσθητη και ανθρωπίστρια φίλη της που την συνόδευε.

Χωρίς κανένα σχόλιο παραθέτουμε το σχετικό επιμορφωτικό βίντεο. Δεν πρόκειται να το δείτε σε κανένα από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, που μας ταΐζουν κάθε βράδυ κουτόχορτο και άθλια αντιρατσιστική προπαγάνδα, παρ' ότι οι κάμερες κατέγραφαν τις εν λόγω αθλιότητες.

Προς γνώση και συμμόρφωση...

xryshaygh.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger