Αρχική » » ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 14 Δεκ 2013

ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ της 14 Δεκ 2013


✓ Φίλες και φίλοι της στήλης είναι περίπου σε άπαντες γνωστό ότι ο τομέας της υγείας στη χώρα πάσχει. Από το γεγονός βεβαίως δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν ούτε και τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Το λέμε αυτό με αφορμή μια σειρά από πα­ράπονα που έχουν φτάσει στα «αυ­τιά» μας αναφορικά με την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται όλοι όσοι τελευταία η μοίρα τούς ανάγκασε να επισκεφθούν τα εξωτερικά ιατρεία του 251 ΓΝΑ. 

✓ Πολύ «περίμενε» κατά τη διαδικασία των εξετάσεων αλλά και μια ατέλειωτη λίστα αναμονής για να... κλει­στούν τα ραντεβού, συνθέτουν -όπως μας μεταφέρθηκε- ένα απίστευτο σκη­νικό ταλαιπωρίας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Όπως καταλαβαίνετε τέ­τοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μό­νο στα «πολιτικά νοσοκομεία» αλλά και στις... καλύτερες οικογένειες! 

✓ Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία έχουμε καιρό να σας βάλου­με κάποιο κουίζ. Προκειμένου λοιπόν να επανορθώσουμε την... παράλειψη μας, αποφασίσαμε αυτή τη φορά να σας βάλουμε δύο. 

Κουίζ 

✓ Για ποιον ανώτατο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως αφού έφαγε μισή ντουζίνα ταξιάρχους, προκειμένου να πάρει την προαγωγή του, ετοιμάζεται τώρα και για το επόμενο νέο, μεγάλο άλμα στην ιεραρχία; Οποιαδήποτε ομοιότητα με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού είναι -και το εννοού­με-συμπτωματική... 

Κουίζ 

✓ Ποιος διευθυντής στρατιωτικού νοσοκομείου των Αθηνών έχει απο­κτήσει το προσωνύμιο «ΕΔΕολόγος»; Για να σας βοηθήσουμε θα σας πούμε ότι ο συγκεκριμένος έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ντουζίνα ΕΔΕ στο εσωτερικό του νο­σοκομείου του με τη λίστα συνεχώς να επεκτείνεται... 

✓ Φίλες και φίλοι, κλείνοντας θα θέ­λαμε να κάνουμε μια μικρή διόρθωση σε σχέση με το σχόλιο της περασμένης εβδομάδας για το τραπέζι του Α/ΓΕΣ προς τους πρώην διοικητές του. Το τραπέζι έγινε μεν αλλά στη ΛΑΕΔ και όχι σε ταβέρνα πλησίον του Μοναστηρακίου όπως είχαμε γράψει. Πάντως ο Α/ΓΕΣ ήταν προσκεκλημέ­νος σε πρόσφατο γλέντι που έγινε από παλιούς καταδρομείς στην εν λόγω ταβέρνα, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να πα­ρευρεθεί. Αυτά τα ολίγα προς αποκατάσταση της αλήθειας. 

Ο Παραστρατιωτικός 
(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ-14/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger