Αρχική » » Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ!

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ!


ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. 
«ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ». 

Την ίδια περίοδο που στην Ελλάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης γκρεμίζει συθέμελα τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Ελλήνων, την ώρα που κλείνουν νοσοκομεία και η υγεία γίνεται είδος πολυτελείας για τους προνομιούχους, οι Τούρκοι γείτονές μας «χτίζουν» πάνω στα ερείπια του Αδώνιδος, προωθώντας και προβάλλοντας με όλα τα μέσα τον «Ιατρι­κό Τουρισμό». Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να καλούν τους ξένους που έχουν κάποιο πρόβλημα να πάνε στην Τουρκία για να βρουν την… υγειά τους. 

Χαρακτηριστικό της μαεστρίας με την οποία οι γείτονες εκμεταλλεύονται τη συγκυρία είναι το εξόχως εντυπωσι­ακό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, HaberTurk, που ισχυρίζεται ότι μόνο τους πρώτους δέκα μήνες του 2013, διακόσιες χιλιάδες ξένοι (μεταξύ των οποί­ων και Έλληνες), ασθενείς πήγαν στην Τουρκία «για να βρουν πε­ρίθαλψη σε ένα άριστο», όπως το διαφημίζουν οι Τούρκοι, «σύστημα υγείας που παρέ­χει όλες τις ανέσεις και ευκολίες για την αποκατάσταση της υγείας τους». Οι περισσότεροι ξένοι επισκέπτες, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, είναι παιδιά και ασθενείς που έχουν οφθαλ­μολογικά προβλήματα. 

400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Τ0 2014! 

Στόχος του τουρκικού υπουργείου Υγείας όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευ­μα της τουρκικής εφημερίδας HaberTurk, είναι τον επόμενο χρόνο, 2014, ο αριθμός των ξένων που θα νοσηλευτούν σε τουρκικά νοσοκομεία να φτάσει τους 400 χιλιάδες! 

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι ο προϋπο­λογισμός του υπουργείου θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα μπορεί να παρέχει δυνατό­τητες άμεσης αεροπορικής με­ταφοράς καθώς και τα πιο σύγ­χρονα ασθενοφόρα στην διά­θεση των ξένων ασθενών αποκομίζοντας φυσικά όλα τα σχετικά οφέλη για την Τουρκία. Αλήθεια τι έχει να πει για όλα αυτά ο περίφημος «αστέρας» της τηλεόρασης και σημερινός υπουργός Υγείας καθώς επίσης και η μνημονιακή κυβέρνηση; 

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΛΟΥΞ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 

108.000 ασθενείς επισκέφτηκαν την Αττάλεια. 

Οι ασθενείς που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε ειδικά, καινούργια νοσοκομεία, ενώ μεγάλος αριθμός νοσηλεύεται στα λουξ -όπως τα διαφημίζουν οι Τούρκοι- νέα κρατικά νοσοκομεία και στις πανεπιστημιακές τους κλινικές που έχουν αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια. Η πόλη που δέχεται τους περισσότερους ξένους ασθενείς με όλα τα οικονομικά οφέλη είναι η Αττάλεια που τον τελευταίο χρόνο δέχτηκε 108 χιλιάδες επισκέπτες στα εκεί νοσοκομειακά κέντρα. Μεγάλος αριθμός επίσης ξένων νοσηλεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και στη Σμύρνη, οι οποίες δέχονται και μεγάλο αριθμό Ελλήνων ασθενών κυρίως από τα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο. 

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του τουρκικού υπουργείου Υγείας, στο οποίο προΐσταται ο γνωστός εκ Κομοτηνής ελληνόφωνος, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ασθενείς από πενήντα ξένες χώρες έχουν νοσηλευτεί τους τελευταίους μήνες στην Τουρκία, αναδεικνύοντας την χώρα σε παγκόσμιο κέντρο ιατρικού τουρισμού. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι οι χώρες προέλευσης των περισσότερων ασθενών είναι η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και χώρες έκτος Ευρώπης όπως η Νιγηρία, το Κατάρ, η Βραζιλία, η Νότιος Κορέα, κ.α. 

(NEWSBOMB-02/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger