Αρχική » » ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ TΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ TΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

Το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών βρέθηκε στο επίκεντρο της κυβερνητικής σύσκεψης στο Μαξίμου και ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε ότι η ελληνική πλευρά επιμένει στη διατήρηση του εξαγωγικού χαρακτή­ρα της και δήλωσε ότι θα υπάρξει συρρίκνωση των αμυντικών βιο­μηχανιών με εθελούσια έξοδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν η τρόικα επιμείνει στους ισχυρισμούς της, η κυβέρνηση ενδέχεται να ...προτείνει τη συγχώνευση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Πρόκειται για ένα εναλλακτικό σχέδιο στην περίπτωση που οι εκπρόσωποι των δανειστών, επιμείνουν να θεωρούν ως μη βιώσιμη την πρόταση για τα ΕΑΣ που έχει υποβάλει η ελληνική πλευρά. 

Τέλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρέπεμψε στην ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, εκτιμώντας ότι θα επικρατήσει κοινή λογική όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφε­ρόμενος στους πλειστηριασμούς είπε ότι κακώς τίθενται τα θέματα αυτά. Πρόσθεσε, δε, πως μέλη­μα της κυβέρνησης είναι να προστατευτεί το φτωχό και μεσαίο νοικοκυριό και όχι ο συστηματικός κακοπληρωτής. Η συζήτηση Σαμαρά-Βενιζέλου αναμένεται να συνεχιστεί και την Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη γαλάζιοι βουλευτές ετοιμάζονται να καταθέσουν συγκεκριμένη τροπολογία για το θέμα των πλειστηριασμών, κάτι που είναι σε γνώση του πρωθυπουργού. 

(NEWSBOMB-03/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger