Αρχική » » ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ


«ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» Η ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. 

Ερωτηματικά προκαλεί η καταγγελία συνταγματάρχη ε.α. ότι για λόγους αστυνομεύσεως, επαναλειτούρ­γησε ξαφνικά, με στελέχωση 3 στρατιωτών, το Φυλά­κιο Τριλόφου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, που είχε κλείσει στο πλαίσιο της υλοποιούμενης αναδιάρθρωσης. Όπως ανα­φέρει ο συνταγματάρχης ε.α. Χρυσόστομος Δούκης, σε εκτενές κείμενο του που δημοσιοποίησε η «Επιτρο­πή Αλληλεγγύης Στρατευμένων», η επαναλειτουργία του... κλειστού εδώ και πολλούς μήνες Φυλακίου, «μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Νεστορίου, ο οποίος απαίτησε να ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα για να επιτευχθεί ο στόχος της ασφάλειας των στην ευρύτερη περιοχή του Γράμμου και να καταπολεμηθεί η λαθροϋλοτομία». 

Ουδείς αμφιβάλλει ότι η περιοχή χρειάζεται έλεγχο και προστασία από τα κυκλώματα πάσης φύσεως παρανόμων που εξορμούν από την γειτο­νική χώρα. Ιδίως μετά την προχθεσι­νή αιματηρή συμπλοκή με οπλισμέ­νους κακοποιούς που είχε ως αποτέλε­σμα τον θάνατο του 43χρονου αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ. 

Όμως λύσεις σαν και αυτή που καταγγέλλει ο συνταγματάρχης ε.α. είναι αποτελεσματικές ή απλώς στο πλαίσιο ψηφοθηρικών πολιτικών και ενεργειών «για τα μάτια του κόσμου», θέτουν σε κίνδυνο φαντάρους; Έχουν υπάρξει μελέτες και επιτελικά σχέδια - με υπογραφές της ιεραρχίας - για τη διαταγή αυτή; «Μια διαταγή που δόθη­κε - επισημαίνει ο απόστρατος αξιωματικός- από το Υπουργείο Άμυνας και αφού συγκεντρώθηκαν ορισμένοι στρατιώτες από τους ήδη υπηρετούντες σε κοντινό Τάγμα, στάλθηκαν στο χω­ριό Τρίλοφος, έχοντος ως εφόδια την φιλοπατρία τους, τον ατομικό τους οπλισμό και το θάρρος που είναι δεδο­μένο σε νέους 18-19 ετών. 

(NEWSBOMB-10/12/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger