Αρχική » » ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Έντονη ανησυχία προκάλεσε η συνέντευξη του στη «Sabah». 

Πέρα από τις ναπολεόντειες πολιτικές παραδοξολογίες του, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται πως δεν παίζει με την ανοχή του πρω­θυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και της Κ.Ο. της Ν.Δ. 

Το περιστατικό είναι απολύτως πραγ­ματικό και σημειώθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών. Επίτιμος πρέσβυς... κάλεσε τη διεύθυνση Α2, αρμόδιας για τις Ελληνο­τουρκικές σχέσεις, να ζητήσει διευκρινί­σεις για τη συνέντευξη που έδωσε ο αντιπρόεδρος, υπουργός Εξωτερικών, κομματάρχης και οσονούπω προεδρεύων της Ε.Ε., στην «Sabah». 

Μετά τα ατοπήματα και τα ολισθήματα ειδικά στην υπόθεση της Συρίας, ο κ. Βενιζέλος φέρεται να πιάστηκε πάλι αδιάβαστος και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό για τα εθνικά θέματα. Ο πολι­τικός προϊστάμενος της ελληνικής διπλω­ματίας εμφανίστηκε στην τουρκική εφη­μερίδα πρόθυμος να συναντηθεί επίσημα με τον Τουρκοκύπριο εκπρόσωπο του ψευδοκράτους κ. Δερβίς Έρογλου. Αν ισχύει αυτό, δικαιολογείται ο θυμός των διπλωματών που κάνουν λόγο για έκπτω­ση από την εθνική γραμμή που τηρείται πιστά επί τρεις δεκαετίες. Ο πρέσβυς που επικοινώνησε με την Α2 μάλιστα ρώτησε αγριεμένα: «Μήπως θα αναγνωρίσει και το ψευδοκράτος;». 

Στην τουρκική εφημερίδα, ο κ. Βενιζέλος φέρεται μίλησε για «πρόεδρο των Ελληνοκυ­πρίων» κι όχι για Πρόεδρο της Κύπρου (!) ενώ μόνος του εμφανίζεται έτοιμος να προσέλθει σε συνομιλίες με βάση τις «επαίσχυντες» συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου. Καλό θα ήταν να τον μαζέψει κάποιος διότι το ΥΠ.ΕΞ δεν είναι ΠΑΣΟΚ και οι... μαλθακότατες εκεί χαρακτηρίζονται εθνικές υποχωρήσεις. 

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 

Επειδή ορισμένοι επιμέ­νουν να αποδίδουν τουλά­χιστον στον κ. Κ. Καραμαν­λή θυμό έναντι του κ. Γ.Στουρνάρα, έγκυρες πηγές της NEWSBOMB επαναλαμβάνουν ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή διαρροή προς τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον ΔΟΛ σχετικώς με την υποτιθέμενη ενόχληση του πρώην πρωθυπουργού έναντι του υπουργού Οικονομικών! 

Ο κ. Καραμανλής δεν έχει επικοινωνία με τον ΔΟΛ εδώ και πολλά χρόνια, λένε οι ίδιες πηγές. Χαρακτηρι­στικό είναι το σχόλιο που έκανε γνωστός βουλευτής: «Από τη λογική της μονταζιέρας, ορισμένοι σύμβουλοι στο Μαξίμου ξαναθυμήθηκαν την παπαγαλία με διαρ­ροές...». 

(NEWSBOMB-09/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger