Αρχική » » ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟ «ΜΕΓΑΣ ΠΕΤΡΟΣ»

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟ «ΜΕΓΑΣ ΠΕΤΡΟΣ»


✓ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ
✓ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 

Ασκήσεις μαζί με το ελλη­νικό Πολεμικό Ναυτικό πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο βαριά εξοπλισμένα και ισχυρά πλοία των ρωσι­κών στόλων εντός των ημερών. Το «Μέγας Πέτρος» έρχεται στο Αιγαίο, την Κύπρο και θα φτάσει μέχρι και Συρία. 

Ένα από τα πιο ισχυρά πολεμικά πλοία όλων των ρωσικών Στόλων και ένα από τα πλέον βαριά ...εξοπλισμένα πλοία που ναυπηγήθηκαν ποτέ, το «Μέγας Πέ­τρος» κλάσης Κίτον, έρχεται στο Αιγαίο για ασκήσεις, οι οποίες θα απλωθούν μέχρι το Καστε­λόριζο, την Κύπρο και την θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κύπρου και της Συρίας. Στο πλαίσιο αυτών των ασκήσεων θα πραγματοποιη­θούν ασκήσεις και με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. 

Θα πραγματο­ποιήσουν συντονισμένες ανθυποβρυχιακές ασκήσεις με ένα τουλάχιστον ρωσικό υποβρύχιο που επί­σης θα πλεύσει στην περιοχή. 

O ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 

Διαθέτει 20 πύραυλους κατά στό­χων επιφανείας Ρ-700 Granit(SS-Ν-19 Shipwreck), 14 βλήματα SS-Ν-14 για ανθυποβρυχιακές αποστολές, 96 (στο σκάφος Pyotr Velikhy 48) αντιαεροπορικά βλή­ματα S-300F (SΑ-Ν-6 Grumble), 128 βλήματα 9Κ95 Tor (SΑ-Ν-9 Gauntlet) για άμυνα σημείου, και 44 πύραυλους OSΑ-ΜΑ (SΑ-Ν-4 Gecko για μικρότερες αποστάσεις. Υπάρχει ακόμη ένα διπλό πυροβόλο ΑΚ-130 130 χλστ… 6 ΑΚ-630 εξακανα των 30 χλστ. και τέλος 6 αντιπυραυλικά συστήματα 6 χ CADS-Ν-1 Kashtan.

(NEWSBOMB-20/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger